Τρέχουν πλέον οι εξελίξει στην Ελλάς Σύρου που όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχει κι έναν κορμό από σημαντικούς ποδοσφαιριστές

Έκλεισε το δίδυμο Βουτσίνος – Βασάλος στην Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 5 Ιουλ. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ του Μιχάλη Λιγνού και του Δημήτρη Κάτρη η Ελλάς Σύρου κλείνει ένα – ένα τα κεφάλαια που είναι… ανοικτά. Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ της Ελλάς Σύρου με τον Νίκο Βουτσίνο και τον Μιχάλη Βασάλο. Ο πρώην τεχνικός του Α.Ο. Σύρου μετά τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του σωματείου της Σύρου έχει αρχικά συμφώνησε και λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση με την επίσημη ανακοίνωσης της προσωρινής διοίκησης. Στον πλευρό του ο κ. Βουτσίνος θα έχει τον Μιχάλη Βασάλο τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά, καθώς έχουν άριστες σχέσεις, αλλά και έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, όταν και οι δύο ήταν προπονητές στην ακαδημία του Αίαντα. Βουτσίνος και Βασάλος είναι ένα πολύ καλό δίδυμο για τον πάγκο της Ελλάς Σύρου καθώς έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στην έως τώρα προπονητικής του καριέρα, ταυτόχρονα είναι και οι δύο φιλόδοξοι και αγαπητοί στους ποδοσφαιριστές. Ο Βουτσίνος που έχει περάσει ήδη ένα εξάμηνο στον πάγκο του Α.Ο. Σύρου έχει κάποιες εμπειρίες στο κομμάτι του πρωταθλητισμού που θα του φανούν χρήσιμες στο νέο του ξεκίνημα. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, όμως το νέο τεχνικό τιμ έχει πίσω του ανθρώπους που θα τους βοηθήσουν, θα τους στηρίξουν και θα κάνουν τα πάντα για να δουν να προχωρά η ομάδα. Αρχικός στόχος φυσικά δεν είναι άλλος, από την συγκρότηση του ρόστερ όπου και γίνονται συνεχώς συναντήσεις με ποδοσφαιριστές, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν βγει… μπροστά, έχουν μεταξύ τους συχνή επικοινωνία.

Η επίσημη ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης της Ελλάς Σύρου

«Η ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο. Οι δυο καταξιωμένοι προπονητές θα στελεχώσουν την ομάδα μας στη νέα προσπάθεια που εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει. Ο Νίκος Βουτσίνος επί σειρά πολλών ετών δούλεψε προπονητικά στην ακαδημία του Αίαντα Σύρου, με τα τμήματα του να έχουν πάντα επιτυχίες. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στους Α.Ο Πάγου και Α.Ο Σύρου και είναι μεγάλη η χαρά μας που από φέτος θα τον έχουμε κοντά μας.

Ο Μιχάλης Βασάλος επί σειρά πολλών ετών δούλεψε και αυτός με πολύ μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις με την ακαδημία του Αίαντα Σύρου. Φέτος ήταν στην ακαδημία του Νέου Α.Ο Σύρου και ανήκει στο «γκρουπ» των καλύτερων Συριανών προπονητών. Καλωσορίζουμε τους Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου».

 

Προς Ελλάς Σύρου ο Μανουδάκης

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν πως θα κλείσουν στην Ελλάς Σύρου είναι του Κυριάκου Μανουδάκη. Ο βραχύσωμος μέσος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια της Ελλάς, όσο και των ανθρώπων που ανέλαβαν να τρέξουν διοικητικά την ομάδα. Μάλιστα ο Κυριάκος Μανουδάκης είναι ένα ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάς Σύρου, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά και έχει πάρει μέρος στη Δ’ Εθνική. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός τότε Κυριάκος Μανουδάκης αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Ελλάς Σύρου την περίοδο 2006-07 όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Η συνέχεια γνωστή ο Μανουδάκης παρέμεινε στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο (2007-08), όπου και συμμετείχε με την Ελλάς Σύρου στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Ο Συριανός αθλητής θέλει να είναι παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην… επόμενη ημέρα της Ελλάς Σύρου και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Αποκτά παίκτες… κλειδιά

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου μπορεί να γνωρίζει πως στο ξεκίνημα της προσπάθειά της θα βρει την ομάδα στην Β’ κατηγορία Κυκλάδων, όμως θέλει το καλύτερο δυνατό, να μπουν δηλαδή οι βάσεις για ένα υγιές μέλλον. Θέλει στην προσπάθειά της αυτή να έχει στο πλευρό της αθλητές που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας, αλλά και θα μπορούν να την βοηθήσουν σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Εκτός από τον Κυριάκο Μανουδάκη, ο οποίος δείχνει θετικός να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάς Σύρου, συζητήσεις έχουν γίνει και με τους Αντώνη Συριανό, Κάρολο Ρούσου και Αντώνη Μπαλόπιτα. Τρεις αθλητές που σαφώς και μπορούν να στηρίξουν αυτό το νέο εγχείρημα και να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην Ελλάς Σύρου.

Στα… μεταγραφικά

Μιχάλης Λιγνός και Δημήτρης Κάτρης ακολουθούν πλήρως τις οδηγίες της ομάδας και βρίσκονται στην αναζήτηση ελεύθερον αθλητών, αλλά και ποδοσφαιριστών που θέλουν να φορέσουν την φανέλα της Ελλάς Σύρου. Η προσπάθειά τους βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν δελτίο στον Α.Ο. Σύρου, τον Πάγο και στον Αίαντα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, αφού οι εξελίξεις… τρέχουν στην Ελλάς Σύρου. Μία προσπάθεια που όπως βλέπουμε έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους που τρέχουν  τις εξελίξεις να έχουν μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουν. Έχουν τονίσει μάλιστα πως θέλουν να δώσουν ζωή σε μία ομάδα η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ζώντας ανάλογες στιγμές και στο μέλλον.