Προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών του Αίαντα Σύρου ο Γιώργος Φωτεινιάς

  • Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουλ. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διοίκηση του Αίαντα Σύρου έκρινε κι αποφάσισε την προαγωγή σε Α’ προπονητή των Ακαδημιών  τον Γιώργο Φωτεινιά. Η σκληρή δουλειά απέδωσε… καρπούς για τον νεαρό συριανό τεχνικό, αφού βρίσκεται στην οικογένεια του Αίαντα και θα έχει την ευκαιρία τόσο να διδάξει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους αθλητές που ξεκινούν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα, αλλά και θα αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες. Η προπονητική χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και ο Φωτεινιάς είναι ένας νέος τεχνικός  ο οποίος τα πρώτα του δείγματα είναι θετικά.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προαγωγή του Γιώργου Φωτεινιά σε Α΄ προπονητή στην ακαδημία του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ο Γιώργος Φωτεινιάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5 ετών και είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής έως και σήμερα. Συμμετείχε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Κ. Αγωνίστηκε στα αντρικά τμήματα των ομάδων, Α.Ο Πάγου, Αίας Σύρου, Α.Ο Σύρου.

Απόφοιτος ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ – Απόφοιτος Δ.Ι.Ε.Κ στην ειδικότητα “Προπονητής Αθλημάτων” με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος UEFAC΄ Ε.Π.Ο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πρώτα βήματα μου ως προπονητής, θα ξεκινήσουν στις αναπτυξιακές ηλικίες του Αίαντα Σύρου. Πριν 2 χρόνια έκανα την πρακτική μου εφαρμογή για 6 μήνες δίπλα σε έναν επιτυχημένο προπονητή όπως είναι ο κ. Γιώργος Ρούσσος και τώρα μου δίνει την ευκαιρία να αναλάβω ένα τμήμα της ομάδας μας (ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ) για την φετινή περίοδο. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.