Μανουδάκης, Πρίντεζης και Κοτζαπαναγιώτης στην Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου με επίσημο τρόπο έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τρεις ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν τη σεζόν 2019-20 στο ιστορικό σωματείο. Κυριάκος Μανουδάκης, Λεονάρδος Πρίντεζης, αλλά και ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης θα στηρίξουν την επιστροφή της ομάδας της Σύρου στα Κυκλαδίτικα γήπεδα. Με τον τρόπο αυτόν η προσωρινή διοίκηση της Ελλάς Σύρου μπαίνει δυναμικά στο σχεδιασμό για το χτίσιμο της ομάδας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Θέτοντας μάλιστα υψηλούς στόχους, αφού με το… καλημέρα θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

 

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Κυριάκο Μανουδάκη, Λεονάρδο Πρίντεζη και Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν χαράξει μεγάλη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα Κυκλάδων αλλά και Αθηνών, την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στην ομάδα μας.

Ότι και να πει κανείς για τους Κυριάκο Μανουδάκη και Λεονάρδο Πρίντεζη είναι λίγο. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει το στίγμα τους επί μια 20ετία στα γήπεδα της Σύρου και όχι μόνο,

,ενώ και ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης μετά από μακροχρόνια καριέρα στην Αθήνα (πέρσι αγωνίστηκε στην Σύρο), φέτος θα τον έχουμε στο πλευρό μας.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ».