Μπάιλας, Παράβλος και Καραμολέγκος ανακοινώθηκαν από το ιστορικό σωματείο του νησιού

Ανακοίνωσε τριάδα αθλητών η Ελλάς Σύρου

  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στα… γρανάζια της μηχανής της η Ελλάς Σύρου. Η διοίκηση του σωματείου έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τους Παράβαλο, Μπάιλα και Καραμολέγκο. Και οι τρεις αθλητές προέρχονται από τον Αίαντα Σύρου. Η Ελλάς Σύρου όπως δείχνουν και οι κινήσεις που γίνονται θέλει από την πρώτη κιόλας χρονιά να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο οποίο ο Νίκος Βουτσίνος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και να το οδηγήσει στις… νίκες, αλλά και στη διεκδίκηση της ανόδου. Ήδη οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με… αγωνία να δουν την Ελλάς Σύρου και πάλι στις αγωνιστικές δραστηριότητες, αφού θα επιστρέψει στα Κυκλαδίτικα γήπεδα έπειτα από 13 χρόνια περίπου. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό και για το ίδιο το νησί, αφού η Σύρο θα αποκτήσει μία νέα δύναμη και ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί προς όφελος όλων. Ταυτόχρονα στόχος της διοίκησης της Ελλάς Σύρου είναι να δημιουργηθούν σωστές βάσεις και μέσα από τη σωστή δουλειά να κερδηθεί όχι μόνο η άνοδος στην Α’ κατηγορία, αλλά σε βάθος χρόνου να καταφέρει να αγωνισθεί και σε Εθνική κατηγορία. Η Σύρος άλλωστε το έχει ανάγκη αυτό, αφού ο Α.Ο. Σύρου την εποχή που κατάφερε να πάρει τον τίτλο, την ίδια ώρα «κατέστρεψε» ότι έχτιζε ένα χρόνο με την μη συμμετοχή τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και στο τοπικό.

Η τριάδα που ανακοινώθηκε από την Ελλάς σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συμφωνίες τόσο του Λεονάρδου Πρίντεζη, όσο και του Κυριάκου Μανουδάκη, βάζει το ιστορικό σωματείο της Σύρου για τα καλά μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

 

 

 

Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης της Ελλάς Σύρου

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Παράβαλο Χαράλαμπο, Μπάιλα Ελευθέριο και Καραμολέγκο Ελευθέριο από το σωματείο του Αίαντα Σύρου.

Ο Χάρης Παράβαλος (2002) αγωνίζεται στις θέσεις της μεσαίας γραμμής , όπως και ο Λευτέρης Μπάιλας (2002). Ο Λευτέρης Καραμολέγκος (2002) αγωνίζεται στην θέση του στόπερ.

 

Καλωσορίζουμε τους 3 ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Παράλληλα ευχαριστούμε το σωματείο του Αίαντα Σύρου για την θετική συγκατάθεση στο αίτημα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα του τα τμήματα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων.