Δυνατά φιλικά έκλεισε η Άνω Μερά

  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μπορεί η προετοιμασία της Άνω Μεράς να μην έχει ξεκινήσει ακόμη και οι διοικούνται να βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης παικτών για τη δημιουργία ανταγωνιστικού ρόστερ, παρόλα αυτά τα μέτωπα στο Μυκονιάτικο σωματείο είναι… πολλά. Ο σωστός προγραμματισμός φαίνεται από τις κινήσεις που κάνουν στη διοίκηση της Άνω Μεράς, αφού έχουν ήδη προγραμματίσει τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν έως το τέλος του Αυγούστου. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Αυγούστου και το βασικό της στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Το πρώτο φιλικό της Άνω Μεράς θα δοθεί στις 13 Αυγούστου με το Κερατσίνι. Μία εβδομάδα αργότερα (21/8) θα βρεθεί η Κυκλαδίτικη ομάδα απέναντι στον Χαραυγιακό. Τα δυνατά φιλικά θα συνεχιστούν επί Αθηναϊκού εδάφους και στις 24 Αυγούστου η Άνω Μερά θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Η συνέχεια έχει 28/8 ματς με τον Ερμή Κορυδαλλού και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου (31/8) το συγκρότημα της Μυκόνου θα αναμετρηθεί με τον ιστορικό Φωστήρα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τον αγώνα του super cup των Κυκλάδων, όπου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τους… εμφύλιους του νομού, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι η Άνω Μερά με τον Πανθηραϊκό. Δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν μαζί με την Θύελλα Καμαρίου τις Κυκλάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως είναι φυσικό τα βλέμματα των φιλάθλων του ποδοσφαίρου θα είναι στραμμένα γύρο από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς θα υπάρχουν τρεις ομάδες από δύο νησιά κι αν τα καταφέρουν – όλοι το εύχονται αυτό – μετά από έναν χρόνο οι Κυκλάδες θα έχουν τέσσερις ομάδες στην Γ’ Εθνική. Κάτι που σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία καθώς κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.