Ξεκινούν οι εγγραφές μελλών στην Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2019 - 7:46

Με ανακοίνωσή της η προσωρινή διοίκηση της Ελλάς Σύρου έκανε γνωστή την έναρξη των εγγραφών μελλών στο σωματείο. Τα μέλη της διοίκησης τρέχουν ταυτόχρονα πολλά θέματα και τα οποία είναι ανοικτά και θέλουν να τα… κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Εκτός από το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ, η Ελλάς Σύρου τρέχει και την εγγραφή νέων μελλών, αφού όπως έχει τονιστεί πολλές φορές θέλουν τα πάντα να είναι κάτω από υγιείς βάσεις.

Η εγγραφή των νέων μελλών ξεκινά από την Παρασκευή κι όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν στην νέα αυτή προσπάθεια αναγέννησης του Ιστορικού σωματείου της Σύρου.

Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης της Ελλάς Σύρου

Μια επετειακή χρονιά η φετινή για εμάς όπου συμπληρώνουμε 90 χρόνια ζωής , δράσης και αναμνήσεων από την πρώτη σέντρα της ομάδας μας το 1929.

Ανανεωμένη με νέες ιδέες και όρεξη σας καλούμε να γίνετε μέλη στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια, σήμερα σας ανακοινώνουμε τις λεπτομέρειες για τις φετινές εγγραφές μελών που είναι αφιερωμένες στην επαναλειτουργία του ιστορικού μας σωματείου.

Η εγγραφή που θα εγκρίνετε από τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι δωρεάν και το μηνιαίο κόστος θα ανέρχεται στο ποσό των 5€.

Η εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου.  Στηρίζουμε το ιστορικό μας σωματείο στηρίζουμε την Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ.  Τα σημεία διάθεσης εγγραφών είναι ψητοπωλείο ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (πλατεία Κανάρη), cafe bar SEVERO (παραλία Ερμούπολης), cafe bar UNIQUE (πλατεία Μιαούλη), φαρμακείο ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ (έναντι ΙΚΑ), κέντρο ορθοπεδικών και ιατρικών προϊόντων ΛΥΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (έναντι νοσοκομείου).