Στην Ελλάς Σύρου ο Ευγένιος Ρηγούτσος

Η Ελλάς Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Συριανό ποδοσφαιριστή Ευγένιο Ρηγούτσο. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η προσωρινή διοίκηση της Ελλάς όχι μόνο χτίζει με επιτυχία το ρόστερ της, αλλά προσθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και μεγάλη ποιότητα. Οι Συριανοί μετά την απόφαση της επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής ομάδας του νησιού, δείχνουν αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουν με το… καλημέρα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Μάλιστα θέλουν όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικοί στην Β’ κατηγορία, αλλά να διεκδικήσουν και την άνοδο στην Α’. Εκεί δηλαδή που βρίσκονται ήδη ο Α.Ο. Σύρου και ο Πάγο. Είναι σημαντικό για το νησί της Σύρου να υπάρχει μία ακόμη… μεγάλη δύναμη, ένα αντίπαλο δέος, αλλά και μία ομάδα η οποία να είναι ικανή όχι μόνο να διεκδικήσει τίτλους, αλλά και την άνοδο σε μία Εθνική κατηγορία. Μην ξεχνάμε πως η Ελλάς Σύρου ήταν ανέκαθεν αρεστή στο φίλαθλο κοινό του νησιού και των υπολοίπων νησιών. Η είδηση της επαναδραστηριοποίησης της Ελλάς Σύρου ικανοποίησε αρκετό κόσμο κι αυτό φαίνεται κι από την αγάπη που εισπράττει καθημερινά. Τώρα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, η διοίκηση συμφώνησε με τον 7ο ποδοσφαιριστή και μάλιστα πρόσθεσε ποιότητα στην επίθεση. Ο Ευγένιος Ρηγούτσος έχει με μεγάλη επιτυχία τόσο στον Πειραιά με τα χρώματα του Καράβα, όσο και της Σύρου, αφού έχει περάσει από Πάγο, Αίαντα και Α.Ο. Σύρου.  

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ευγένιο Ρηγούτσο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στη νέα μας προσπάθεια, προσθέσαμε στο ρόστερ μας, έναν πρωταθλητή Πειραιά με την φανέλα του Α.Ο Καραβά.

Ο Ευγένιος Ρηγούτσος παλαιότερα έχει φορέσει την φανέλα της Σύρος 2002, Άγιαξ και Πάγου, πριν μετακομίσει στον Καραβά όπου είχε εκπληκτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα στο βιογραφικό του έχει προσθέσει το Κύπελλο Πειραιά που κατέκτησε με τον Α.Ο Καραβά στο γήπεδο Καραϊσκάκης, ενώ δυο χρονιές ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πειραιώτικης ομάδας. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Σύρο, όπου την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Ο Σύρου.

Ο Ευγένιος Ρηγούτσος γίνεται ο 7ος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνεται από την ομάδα μας μετά τους Κυριάκο Μανουδάκη, Λεονάρδο Πρίντεζη, Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, Χαράλαμπο Παράβαλο, Λευτέρη Καραμολέγκο και Λευτέρη Μπάιλα.

Τον καλωσορίζουμε την οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.