Ξεκινά την Πέμπτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό στο φίλαθλο κοινό  της Σύρου, την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η τιμή των διαρκείας είναι στα 25 ευρώ, ώστε όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που θέλουν να βρεθούν στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν την ιστορική ομάδα του νησιού, να μπορούν να το  προμηθευτούν αλλά και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ελλάς Σύρου. Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα άρθρα το σωματείο τρέχει ταυτόχρονα πολλά θέματα, αφού εκτός του αγωνιστικού θέλει να τρέξει ταυτόχρονα και τα διοικητικά. Είναι σημαντικό στη νέα αυτή προσπάθεια οι διοικούνται να νιώσουν την αγάπη του κόσμου, αλλά και την στήριξή του.

H ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

Ξεκινάμε δυναμικά τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά

Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ με το σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί», γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου, ότι ξεκινάει την Πέμπτη (25/7) η διάθεση των καρτών διαρκείας του Σωματείου για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Ζητούμε την στήριξη σας, στην επαναδραστηριοποίηση του Σωματείου, γι’ αυτό και θέτουμε σε κυκλοφορία τις κάρτες διάρκειας για την σεζόν 2019-2020.
Έλα και εσύ κοντά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, στήριξε την ομάδα μας και βοήθησε την να κάνει ένα ακόμα βήμα στην επίτευξη στόχων της .

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ :

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται καθημερινά στα εξής σημεία:
Ψητοπωλείο ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (πλατεία Κανάρη)
Cafe bar SEVERO (παραλία Ερμούπολης)
Cafe bar UNIQUE (πλατεία Μιαούλη)
Φαρμακείο ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ (έναντι ΙΚΑ),
Κέντρο ορθοπεδικών και ιατρικων προϊόντων ΛΥΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (έναντι νοσοκομείου)
Τιμή: 25 ευρώ
Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ