Α.Ο. Σύρου και Πανναξιακός έμειναν στο 0-0 στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας

Έπαιξαν εκ του… ασφαλούς

  • Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2019 - 22:11
  • /   Eνημέρωση: 14 Οκτ. 2019 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Α.Ο. Σύρου και Πανναξιακός έμειναν στο 0-0 στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το απόγεμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δύο ομάδες που δεν… τόλμησαν και προτίμησαν να παίξουν εκ τους ασφαλούς και πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετούσε και τους δύο μετά και την ισοπαλίας της Μυκόνου την Πάρο με τον Α.Ο. Πάρου.

Α.Ο. Σύρου και Πανναξιακός έδειξαν πως είναι… ισοδύναμοι και πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει… μάχη και ίσως ο πρωταθλητής να κριθεί όχι από τα ντέρμπι αλλά από τα ματς με τις λεγόμενες μικρές ή μικρομεσαίες ομάδες.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν μέτριο προς καλό, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό και η μπάλα ήταν σε συνεχόμενη κίνηση. Ο Πανναξιακός στο πρώτο μέρος είχε την περισσότερη ώρα στην κατοχή του τη μπάλα όμως έφτανε με δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Α.Ο. Σύρου ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Το παιχνίδι ίσως και να κρίθηκε στην τεράστια ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να μην μπορεί να σκοράρει σε σουτ μέσα από την περιοχή, καθώς ο γκολκίπερ με εντυπωσιακή επέμβαση έβγαλε τη μπάλα με τα πόδια και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Τέλος στα αξιοσημείωτα της Κυριακάτικης αναμέτρησης ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ίσως και να έφτασε τους 500 με 600 φιλάθλους. Μία εικόνα που ίσως να πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω το χρόνο ώστε να δούμε τόσο γεμάτη εξέδρα. Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο καθώς το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι ομάδες πολύ κοντά μεταξύ τους. Κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι δεν ξεκίνησε με δεδομένο τον… νικητή. Α.Ο. Σύρου και Πανναξιακός μετά το 0-0 έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους αφού θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτερες ομάδες και πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Αργυρός, Γολιδόπουλος, Ζουμπουνέλης, Νταβαρίνος, Κουκούλης (88΄Μουλίδης), Ραμπαβίλας (68΄Λιέας), Οικονομόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Βαμβακούσης, Βαμβακούρης, Ντόγος, Χούρος, Λούσας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανεβλαβής (89΄Σέργης), Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Γεωργιάδης, Σέμε, Γκασούκας (87΄Βαθρακοκοίλης), Ζανελάρι (93΄Κάκο), Καφετζής, Μπονιάκος.

Αναπληρωματικοί: Παπανικολάου, Λουλάι, Καραφυλίδης