Το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου έκανε ότι ήθελε εντός αγωνιστικού χώρου επικρατώντας με 0-10 του Πάγου

Μεσημεριανός… περίπατος για τον Α.Ο. Σύρου

  • Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2019 - 17:56
  • /   Eνημέρωση: 21 Οκτ. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε περίπατο μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι της Σύρου το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου, καθώς επικράτησε με 0-10 του Πάγου. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να κάνουν… πάρτι ακόμη και με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες του Πάγου μετά το 0-2 έδειξαν να… παρατούν το παιχνίδι αφήνοντας τον Α.Ο. Σύρου να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του κ. Ρούσσου δεν σταμάτησαν να βάζουν γκολ με αποτέλεσμα το σκορ να… ξεφύγει και να μετατρέπετε σε… εφιάλτη για τον Πάγο.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

4’ ο Ρούσσος βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, όμως ο «άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν κοντά και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

9’ τεράστια ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου, αρχικά ο Κουκούης με πλασέ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρουδιά και στην επαναφορά της μπάλας ο Χούρος με πλασέ προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου. Πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος ο Κλιντόν την έδιωξε, όμως πριν βγει χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρουδιά.

13’ ο Κουκούλης μετά από ωραία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, την άνοιξε διαγώνια και με πλασέ νίκησε τον Μαρουδιά ανοίγοντας το σκορ για το 0-1.

17’ άουτ η μπάλα στο σουτ του Νταβαρινού από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

20’ ο Μαραγκός ανέτρεψε έξω από την μεγάλη περιοχή τον Παράλαβο ο οποίος έβγαινε μόνος απέναντι στον Αναστασόπουλος. Ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε την κόκκινη κάρτα αποβάλλοντας τον παίκτη του Α.Ο. Σύρου.

22’ πάνω στον Αναστασόπουλο η μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρού.

23’ ο Χούρος με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 0-2 για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Ο Σαμανίδης από τα δεξιά έφερε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και με ανάποδο ψαλίδι ο Χούρος πήγε να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα. Πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος οι αμυντικοί έδιωξαν όχι καλά τη μπάλα η οποία πήγε στα πόδια του πεσμένου Χούρου, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Μαρουδιά.

28’ Χωρίς πρόβλημα βγήκε και μάζεψε ο Αναστασόπουλος στη σέντρα του Πρίντεζη από τα δεξιά.

34’ εύκολα ο γκολκίπερ του Α.Ο. Σύρου στο σουτ του Αργυρού από τα 25 περίπου μέτρα.

41’ ο Σαμανίδης μετά από ωραία κάθετη πάσα βγήκε μόνος απέναντι στον Μαρουδιά και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3.

43’ με ωραίο πλασέ ο Χούρος έπειτα την ασίστ του Οικονομόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου για το 0-4.

45’ ο Κουκούλης βρήκε στην κόντρα νίκησε στο… σπριντ τους αμυντικούς του πάγου και με πλασέ έγραψε το 0-5. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

46’ στα χέρια του Μαρουδιά η μπάλα έπειτα τη σέντρα του Σαμανίδη από τα δεξιά.

49’ ο Κουκούλης στάθηκε άτυχος στην προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή, καθώς είδε τη μπάλα στο πλασέ που επιχείρησε να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρουδιά.

51’ ο Χούρος άφησε τη μπάλα έξυπνα να περάσει και ο Κουκούλης απέκτησε πλεονέκτημα μέσα στην περιοχή του Πάγου, όπου μετά από δύο προσποιήσει έκανε το 0-6.

54’ άουτ πέρασε το σουτ του Αγγ. Αργυρού από τα 20 περίπου μέτρα.

59’ σκληρό φάουλ στη μεσαία γραμμή από τον Παράβαλο, ο Καλογεράς έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πάγου και το συγκρότημα του κ. Φωκά έμεινε με δέκα παίκτες για τη συνέχεια του αγώνα.

61’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χούρου, σε κόρνερ με υπερένταση ο Μαρουδιάς.

65’ ο Μουλίδης με πλασέ έπειτα την ασίστ του Φιλλίπου έκανε το 0-7.

69’ ο Βαμβακούσης με πλασέ έπειτα την επαναφορά της μπάλας, έπειτα την απόκρουση του Μαρουδιά στην προσπάθεια του Λιεά, έκανε το 0-8.

74’ άουτ πέρασε το σουτ του Βαμβακούση μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

79’ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρουδιά πέρασε η μπάλα στην προσπάθεια του Λιέα.

81’ ο Γολιδόπουλος έπειτα την ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-9 για τον Α.Ο. Σύρου.

83’ ο Μουλίδης με σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω στα πόδια του Αργυρού, αυτή άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρουδιά  για το 0-10.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους Αρμακόλα και Νομικό.

 

Πάγος (Φωκάς): Μαρουδιάς, Αρακάς (60’ Καραμολέγκος), Αργυρός, Βοπόπουλος (10’ λ.τρ. Βουτσίνος), Κλιντόν, Κασσανδρινός, Πρίντεζης Μ., Μαραγκός, Παράβαλος, Μαϊπάς, Ρούσσος Κ.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Νικητίδης, Ρούσσος, Μαυρικάκης.

Α.Ο. Σύρου (Ρούσσος Γ.): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης (51’ Λιέας), Φιλλίπου, Μαραγκός Α., Αργυρός, Γολιδόπουλος, Ζουμπουνέλης, Νταβαρινός (59’ Μουλίδης), Κουκούλης (59’ Βαμβακούσης), Χούρος (65’ Σαγκινέτος), Οικονομόπουλος.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Βαμβακούρης, Ντόγος, Ραμπαβίλας