Η Ελλάς Σύρου «πέρασε» από την Τήνο, μετά το 1-3 επί του ΠΑΣ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής

Διατήρησε το αήττητό της

  • Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, 2019 - 16:44
  • /   Eνημέρωση: 11 Νοε. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Ελλάς Σύρου «πέρασε» χωρίς πρόβλημα από την Τήνο επικρατώντας με 1-3 του τοπικού ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Το συγκρότημα τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους Τηνιακούς, καθώς χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε οι Συριανοί να προσαρμοστούν απέναντι στο παιχνίδι των Τηνιακών, αλλά και του δυνατού άνεμου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης να προηγηθούν με το τέρμα που σημείωσε ο Φιλιππούσης στο 8’.  Οι αθλητές του Νίκου Βοτσίνου μετά το αρχικό… σοκ, όσο περνούσε ο χρόνος κατάφεραν να αποκτούν μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου και να φέρουν το ματς στα ίσα μετά το πανέμορφο γκολ του Ρηγούτσου με ανάποδο ψαλίδι. Οι Συριανοί μετά το 1-1, επέβαλαν τον ρυθμό τους κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Η πίεση που άσκησαν οι Συριανοί είχε σαν αποτέλεσμα στο 31’ να ολοκληρώσουν την ολική ανατροπή με τον Πρίντεζη έκαναν το 1-2. Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Συριανός διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν πλήρως το ματς, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Από την πλευρά της η Τήνος προσπάθησε να παίξει και να κοιτάξει στα… μάτια της Ελλάς, όμως οι Συριανοί ήταν ανώτεροι ποιοτικά κι αυτό φαινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τώρα, η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου έφτασε τους 9 βαθμούς οδηγεί την… κούρσα του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο, έχει διατηρήσει το αήττητο και ταυτόχρονα έχει μέχρι στιγμής 14 τέρματα υπέρ και μόλις 2 κατά. Η Τήνος παρέμεινε στους τρεις βαθμούς μετά την ήττα από την Ελλάς Σύρου.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος): Λεκάσι, Ζαλώνης Φ, Θεοδώρου (62' Τζανουλίνος), Αρμακόλας, Λειβαδάρης, Μυλωνάς (80' Λάλας), Φώσκολος, Πλυτάς, Φιλιππούσης, Μπον (50' Ζαλώνης Ι.), Παλαμάρης (65' Ζιούλης).

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός Κ, Μπαλόπητας (80' Κοτζαπαναγιώτης), Παράβαλος, Συριανός Α, Ταμάμης, Ρηγούτσος (75' Σκορδήλης Α.), Σταμούλης, Ευριπιώτης, Μανουδάκης (86' Βαρθαλίτης Ι.), Πρίντεζης Λ. (82' Καραμολέγκος)