Νίκησε τη Σάμο και μπήκε με το Δεξί η Κ12 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η Κ12 των Δωδεκανήσων επικράτησε με 3-0 της ΕΠΣ Σάμου σε ένα ματς το οποίο είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξαν το σκορ με τον Γραμματικό.

Το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Αυτό γιατί ευκαιρίες εκτός από τα Δωδεκάνησα δημιούργησε και η Σάμος.

Τώρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κυριόπουλος έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη και στις  καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Αλιμερκάι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τα Δωδεκάνησα.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό καθώς και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερός τους εαυτό και δημιούργησαν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

 

K12 ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Παλακωντάντης, Καραγιάννης, Κάγια, Λούλα, Νικολάου, Φαρμάκης, Παπαχαραλάμπους, Γραμματικός, Θυριάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Κωστομοίρης, Θεοδωσίου, Γιαννίκος, Αλιμερκάι, Κυριόπουλος, Κουλούρης, Παπαντωνίου

Κ12 ΕΠΣ Σάμου: Γκρέμος, Καλλίνικου, Καλετσής, Λομβάρδας, Τσιμπίδης, Κούβδος, Λεκιώτης, Καραγιαννάκης, Βαντούχ, Ιμπρούσι, Λιόντας

Αγωνίστηκαν και οι: Μανιτσούδης, Αλεξανδρίδης, Κουφαδάκης, Καλατζής, Ταβλάλης, Ράμα