Βήμα… παραμονής έκανε η Σέριφος

Η Σέριφος νίκησε τον Καρτεράδο με 0-2 στη Σαντορίνη κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως ταξίδεψαν με μόλις 11 ποδοσφαιριστές στην Σαντορίνη, αυτό δεν τους πτόησε για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Καρτεράδο. Στο 40’ ο Κώστας Ρεβίνθης πρόλαβε την έξοδο του Ξαγοράρη και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για λογαριασμό της ομάδας του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και η Σέριφος πήγε στους πάγκους προγηούμενη στο σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως ο Σκοπελίτης στο 93’ πήρε την μπάλα στην επαφορά στο σουτ του Ρεβίνθη και με ωραίο πλασέ νίκη τον Ξαγοράρη για το 0-2. Τέλος, στο 94’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να μειώσουν το σκο, όμως ο Ζαχαράκης είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Σερίφου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Βάιλα και Ελευθεριάδη.

ΑΟ Καρτεράδος (Στάθης Φίλων) : Ξαγοράρης, Κουλόλι Ε., Φίλων Α., Κουλόλι Γ., Ντάλλας (62΄Χάλαρης), Φίλων Σ., Αχμετάι, Τριαντάφυλλος (57΄Κουρπέτης), Σελιστάι, Τομόρι

ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κος., Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι, Εφέντη, Ρεβίνθης Ν., Σκοπελίτης, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μαγουλάς, Ρεβινθής Κων., Παππάς.