Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου επικράτησε στη Σαντορίνη με 1-4 του Πύργου

Νίκησε και περιμένει ένα… θαύμα

  • Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 - 14:18
  • /   Eνημέρωση: 27 Ιαν. 2020 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Α.Ο. Σύρου έκανε το… χρέος του νίκησε στη Σαντορίνη τον Πύργο με 1-4 και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Βέβαια μετά και το Αποτέλεσμα της Σαντορίνης οι Συριανοί βλέπουν πως χάνουν μία τεράστια ευκαιρία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μιας και ο Πανναξιακός πλέον έχει τον πρώτο… λόγο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το γρήγορο γκολ του Ραμπαβίλα στο 7’ το ματς άνοιξε, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν στη συνέχεια ανοικτά. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς μόλις τρία λεπτά αργότερα, καθώς στο 10’ ο Κελίδης έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Πύργος μέχρι το τέλος του πρώτου βρέθηκε 2-3 κοντά στο γκολ, όμως ο Αναστασόπουλος απέδειξε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι, μιας και όποτε χρειάστηκε με τις επεμβάσεις του κράτησε τον Α.Ο. Σύρου εντός ματς.

Με το 1-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και τα πάντα να είναι… ρευστά για το δεύτερο μισό του ματς.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (48’) οι Συριανοί έπειτα το ευθύβολο σουτ του Αργυρού πήραν κεφάλι στο σκορ γράφοντας το 1-2. Ο ίδιος παίκτης στο 74’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη έπειτα το 1-3 και ο Κουκούλης με κεφαλιά στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Φύτρου στο 65’ έπειτα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν είχαν τις… δυνάμεις να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο στο ματς.

Τώρα ο Α.Ο. Σύρου περιμένει ένα… θαύμα, δηλαδή τον Πανναξιακό να… αυτοκτονήσει μιας και δεν του αρκεί μόνο μία γκέλα. Μπορεί η ομάδα της Νάξου να είναι μπροστά στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς, όμως έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

6’ άουτ πέρασε το σουτ του Νταβαρινού από πλεονεκτική θέση.

7’ ο Ραμπαβίλας μετά την προσπάθεια του Νταβαρινού βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καλαμάτα και ο Α.Ο. Σύρου άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

10’ άμεση απάντηση των γηπεδούχων στο γκολ του Α.Ο. Σύρου, ο Φύτρος με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε μόνο απέναντι στον Αναστασόπουλο τον Κελίδη, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

15’ κοντά σε δεύτερο γκολ ο Πύργος με τον Κελίδη έπειτα την πάσα του Πολυκρέτη, αυτή τη φορά ο Αναστασόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση βγήκε νικητής, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

20’ άουτ πέρασε το ψυλοκρεμαστό σουτ του Κελίδη.

24’ ο Αναστασόπουλος μεγάλος πρωταγωνιστής τους Α.Ο. Σύρου, καθώς μετά από νέα μεγάλη απόκρουση έσωσε την εστία του στο σουτ του Κελίδη, μετά την πάσα του Βουλγαράκη.

25’ στα χέρια του γκολκίπερ της Σύρου η μπάλα στο σουτ του Φύτρου.

26’ άουτ πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Αργυρός.

36’ δεν βρήκε στόχο το σουτ του Σαμανίδη από πλεονεκτική θέση.

39’ εύκολα ο Αναστασόπουλος στο σουτ του Κελίδη.

48’ με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Α.Ο. Σύρου καθώς ο Αργυρός με δυνατό ευθύβολο σουτ νίκησε τον Καλαμάτα κι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 1-2.

55’ μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τους Κελίδη, Νομικό και Φύτρο να μην μπορούν να νικήσουν τον Αναστασόπουλο.

61’ ο Οικονομόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Καλαμάτα, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της ομάδας του Πύργου.

65’ ο Φύτρος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

74’ ο Αργυρός με νέο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τις βάσεις για νίκη μετά το 1-3.

81’ ο Κουκούλης με κεφαλιά νίκησε τον Καλαμάτα διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τον Α.Ο. Σύρου.

82’ με υπερένταση έβγαλε ο Αναστασόπουλος το σουτ από μακρινή απόσταση του Κελίδη.

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης, με πρώτο βοηθό τον κ. Ρούσσο Γ. και δεύτερο βοηθό τον κ. Ελευθεριάδη.

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Βρενάγκρ (80΄Γκάτσος), Πάγια, Νομικος Β., Νομικός Γ. (87΄Ξαγοράρης), Βουλγαράκης (λ. τρ. 46΄Φύτρος Σ.), Λύκος, Κελίδης, Φύτρος, Σαγάνης, Πολυκρέτης

ΑΟ Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούσης (λ. τρ. 46΄Οικονομόπουλος), Ζουμπουνέλης (84΄Φραγκιάς), Γολιδόπουλος, Κουκούλης 88΄Πατσαρούχας), Ραμπαβίλας (75΄Μουλίδης), Νταβαρίνος.