Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κουντούρης

Ο Νίκος Κουντούρης έφυγε από την ζωή και το Συριανό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο. Ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Σύρου έγραψε τη δική του ιστορία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς ήταν ο πιο αγαπητός παράγοντας από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Αυτό φαίνεται κι από τα μηνύματα προς την οικογένεια του εκλιπόντα. Ένας ΚΥΡΙΟΣ του ποδοσφαίρου, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε όπως κανείς άλλος. Οι ποδοσφαιριστές… παιδιά του, ήθελε το καλό όλων και προσπαθούσε πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Έβγαλε πολλούς από τον… δρόμο δίνοντάς του την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

 

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα Σωματεία – Μέλη μας, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί χρόνια Προέδρου της ιστορικής ομάδας των Κυκλάδων «ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ», Νικόλαου Κουντούρη.

Από σήμερα η οικογένεια του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου έγινε φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. αποφάσισε στην μνήμη του εκλιπόντος να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Την κατάθεση στεφάνου, την παρουσία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και την διάθεση χρηματικού ποσού, στην Στέγη Εφήβων και Ανηλίκων Σύρου».