Ο Κώστας Κουκούλης και ο Βασίλης Μαναριώτης συμφώνησαν με την ομάδα του Πανναξιακού

«Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Η διοίκηση του Πανναξιακού, αν και τα πάντα έχουν παγώσει, προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Οι Ναξιώτες, θέλοντας να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους και να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις, συμφώνησαν με τον Συριανό Κώστα Κουκούλη και τον έμπειρο στην Γ’ Εθνική κατηγορία Βασίλη Μαναριώτη.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πρόλαβαν να κάνουν κάποιες προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα, όμως πλέον θα κινηθούν σε ρυθμούς lockdown. Με την επανέναρξη, που όλοι εύχονται να είναι με την λήξη των μέτρων αυτών, δηλαδή σε τρεις εβδομάδες από τώρα, να ξαναρχίσουν τις προπονήσεις και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το νέο απόκτημα της ομάδας της Νάξου, Βασίλης Μαναριώτης, για την απόφασή του να πει το "ναι" στον Πανναξιακό ανέφερε:

«Αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου ήταν η προσέγγιση, ο σεβασμός και το ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα από την πρώτη στιγμή, όπου και κατάλαβα ότι είναι μια ομάδα που κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια. Προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν πάρα την δύσκολη εποχή που διανύουμε με ένα αβέβαιο μέλλον στην ζωή μας και στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, η φιλοσοφία μας ταίριαζε απόλυτα και δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά».

Για την πορεία που πιστεύει πως θα έχει ο Πανναξιακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Μαναριώτης, εμφανίστηκε αισιόδοξος σημειώνοντας: «Μπορεί να είχαμε ένα μέτριο ξεκινάμε η ομάδα, αλλά η εμφάνιση με τη Μαρκό και βάσει των όσων έχω παρακολουθήσει, μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του Πανναξιακού».

Τέλος ο επιθετικός της ομάδας της Νάξου έκλεισε με μία ευχή: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και να περάσουμε γρήγορα όλη την δραματική κατάσταση που βιώνουμε και διανύουμε και να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα».