Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το 2021 για τον Συριανό ποδοσφαιριστή

Επαγγελματίας με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Φρέρης

Ο Νίκος Φρέρης μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ήρθε η στιγμή να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Συριανός δεξιός μπακ όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στις μικρές ηλικίες της ομάδας του Πειραιά και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Πέδρο Μαρτίνς εισηγήθηκε την προαγωγή, τόσο του Νίκου Φρέρη όσο δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Μαζί με τον Συριανό αμυντικό επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος υπέγραψαν οι: Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Χρήστου. Τα όνειρα και των τριών νεαρών αθλητών έγιναν πλέον πραγματικότητα. Οι τρεις αθλητές έχουν την ευκαιρία μέσα από σκληρή δουλειά να αγωνισθούν και να διακριθούν τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός την τελευταία 10ετία έχει δώσει χώρο στους νεαρούς αθλητές, καθώς πιστεύει πολύ σ’ αυτούς και μάλιστα η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία είναι μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια. Οι «Πειραιώτες» έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές διακρίσεις πάνω στο κομμάτι αυτό αφού, αθλητές του έχουν αγωνισθεί στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τελευταίο τον Κωνσταντίνιο Τσιμίκα που μεταγράφηκε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ.

Ο Νίκος Φρέρης από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, κράτησε χαμηλό ύφος και έριξε μεγάλο βάρος στη δουλειά. Μία δουλειά η οποία απέδωσε καρπούς με την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας

«Παρά τους δύσκολους καιρούς αβεβαιότητας που διανύουμε ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να στηρίξει το εγχώριο ταλέντο και να δώσει χώρο στα παιδιά της Ακαδημίας να ξετυλίξουν το ταλέντο τους, στρατηγική που αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά τους Μοίρα, Σταράκη, οι Νίκος Φρέρης, Νίκος Χρήστου και Χρήστος Σταυρόπουλος υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια!

Και τα τρία παιδιά ήταν μέλη της περσινής Κ17 του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Οι αθλητές που υπέγραψαν επαγγελματικό Συμβόλαιο

Νίκος Φρέρης: Δεξί μπακ, 22/2/2003

Νίκος Χρήστου: Αμυντικός μέσος, 26/1/2004

 

 

Χρήστος Σταυρόπουλος: Μέσος, 10/7/2004