Κοντά σε Ραμπαβίλα, Τσώκο και Αργυρώ η Ελλάς Σύρου η οποία συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό

Ανανέωσαν Μανουδάκης και Κώστας Συριανός

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ και να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη δουλειά του τεχνικού διδύμου. Ο Νίκος Βουτσίνος και ο Μιχάλης Βασάλος βλέπουν το ρόστερ να γεμίζει με ποιοτικούς αθλητές, οι οποίοι μαζί θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχους που θα τεθούν από το ξεκίνημα της σεζόν. Βέβαια ο στόχος της Ελλάς είναι ξεκάθαρος, καθώς η ομάδα της Σύρου θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει την πολυπόθητη άνοδο. Η διοικούντες είναι πολύ κοντά σε ακόμη μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση, αφού είναι πλέον πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Ο άλλοτε φορ του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ελλάς Σύρου και με την εμπειρία του να οδηγήσει την Ελλάς σε Εθνική κατηγορία. Από εκεί και πέρα οι Συριανοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον παίκτη ο οποίος θα παίξει στην μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Ελλάς έχει επαφές με χαφ υψηλού επιπέδου. Ενώ ακόμη θα αναζητηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας καθώς αυτή τη στιγμή κάτω από τα δοκάρια υπάρχει μόνο ο Κώστας Συριανός. Τέλος, στην Ελλάς Σύρου, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Αντώνης Συριανός, ο οποίος έχει αρχικά συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του. Επίσης σε καλό κλίμα συζητά και με τους Τσώκο και Αργυρό.

Οι Συριανοί θέλουν να συνεχίσουν εκεί που σταμάτησαν την προσπάθειά τους, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας τους χάλασε τα σχέδια. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, αφού όνειρο της διοίκησης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

Έδωσε τα χέρια και με τον Κώστα Συριανό

Ο έμπειρος Συριανός τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τη διοίκησης της Ελλάς και θα φορέσει για τρίτη συνεχή χρονιά τα χρώματα της ομάδας. Ο Κώστας Συριανός θα είναι και πάλι ο «φύλακας άγγελος» και θα προσπαθεί να κρατά την εστία του απαραβίαστη.

Η ανακοίνωση

"Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Συριανό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα μας"".

Η Ανακοίνωση της Ελλάς για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κυριάκο Μανουδάκη

"Και τη νέα χρονιά στην Ελλάς ο Κυριάκος Μανουδάκης

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Μανουδάκη. Ο αρχηγός της ομάδας μας παραμένει «στρατιώτης» της Ελλάς για 3η συνεχόμενη σεζόν. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι...και μετέπειτα καλή αγωνιστική σεζόν»

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό

Ο Κυριάκος Μανουδάκης παραμένει για τρίτη σεζόν στην Ελλάς Σύρου κι έπειτα τη συμφωνία του με τη διοίκηση τόνισε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην Ελλάς Σύρου για έναν ακόμη χρόνο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Στόχος μας τη νέα χρονιά είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να παίξουμε ποδόσφαιρο που τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει γίνει. Από εκεί και πέρα, στοχεύουμε στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική. Θα ήθελα να τα ζήσω αυτά τα δυο και μετά να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ελλάς».

Επιστρέφει στην Ελλάς ως γυμναστής

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης επιστρέφει στην Ελλάς Σύρου, όμως σε διαφορετικό πόστο. Ο κ. Κοτζαπαναγιώτης θα έχει τη σεζόν 2020-21 τον ρόλο του γυμναστή και μέσα από τη νέα του θέση θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελλάς στην επίτευξη των στόχων της.

Η Ανακοίνωση της Ελλάς για τον Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη

"Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη. Ο Κοτζαπαναγιώτης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνια για να βοηθήσει το προπονητικό επιτελείο από την θέση του γυμναστή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν".