Η Ελλάς Σύρου έκλεισε τον Βασίλη Μπούνα

Μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή πρόσθεσε στον ενεργητικό της η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, αφού έκανε δικό της έναν αθλητή ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία, αφού μετρά 380 συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες. Η Ελλάς Σύρου με καθυστέρηση ενός έτους (πέρσι η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω κορωνοϊού), έκανε δικό της τον Βασίλη Μπούνα. Ο έμπειρος αθλητής έρχεται στην Ελλάς Σύρου, να ενισχύσει το ρόστερ της και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί από την σεζόν 2020-21, η οποία δεν ολοκληρώθηκε. Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει και την άνοδο μέσα από διαδικασία των αγώνων μπαράζ, στην Γ’ Εθνική. Το τεχνικό δίδυμο Βουτσίνου – Βασάλου βλέπει το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει με ποιοτικούς αθλητές.

Τώρα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της, ο Βασίλης Μπούνας, γεννήθηκε στις (20/11/1985), έχει ύψος 1,80cm και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Ολυμπιακού, Χαλκηδόνα, Παναιτωλικό, Ατρόμητο Αθηνών, Κορωπί, Παναιγιάλειο για οχτώ χρόνια, Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Όμηρο Νεοχωρίου και ΠΑΟ Βάρδας.

Το αντίο του Βασίλη Μπούνα στον Παναιγιάλειου

"Πριν από δυο χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπώ όσο καμία άλλη ίσως στην πιο δύσκολη περίοδο που διένυε τα τελευταία χρόνια με τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μία απόφαση λεπτού. Θεώρησα υποχρέωση μου να συμμετέχω στην αναγέννηση και την επαναφορά της ομάδας αρχικά στην γ εθνική και ύστερα όσο ψηλότερα μπορούσε.

Απολογισμός των δυο χρόνων ότι καλύτερο παρόλο την κατάσταση με τον ιό Covid-19 παρόλο της διακοπές και την ταλαιπωρία ενδιάμεσα με την καραντίνα και στις δυο σεζόν η ομάδα ήταν στην Πέμπτη κατηγορία και τώρα είναι στην τρίτη κατηγορία και τα εθνικά πρωταθλήματα, αυτή η προσπάθεια χτίστηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη προς την ομάδα της πόλης.

Ξανασυναντήθηκα με φίλους, συμπαίκτες, διοίκηση όλοι γνωστοί καλή συνταγή για να πετύχεις και τα καταφέραμε. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που το όνομα μου έχει μπει μέσα στην ιστορία αυτής της ομάδας, του Παναιγιάλειου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τις διοίκησης που μου ζήτησαν να είμαι παρών και να γυρίσω στην ομάδα έναν προς έναν, όλους τους συμπαίκτες μου που με την τεράστια βοήθεια τους αυτά τα δυο χρόνια η ομάδα τα κατάφερε τον καθένα ξεχωριστά πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα άψογα ειλικρινά χωρίς κανένα θέμα και τον απίστευτο κόσμο αν και δεν τον χαρήκαμε λόγω της κατάστασης όπως θα έπρεπε αλλά ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

Με την βοήθεια τους και εκτός γηπέδου χωρίς να σταματήσουν λεπτό να τραγουδούν και τους ανθρώπους τους αφανείς εργάτες που είναι δίπλα μας κάθε λεπτό και στιγμή όπως και όσους σήκωσαν το οικονομικό αυτό βάρος από το υστέρημα τους, γεμάτος στιγμές χαραγμένες στην καρδιά μου περηφάνια και μια καρδιά ασπρόμαυρη.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά αποχωρώ από την ομάδα με στόχο μου πλέον παρά τα 36 μου χρόνια να με έχει ο θεός καλά να επιστρέψω και να σταματήσω το ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο και σε αυτήν την ομάδα με αυτή την φανέλα, σας αγαπώ όλους ειλικρινά πάντα ακόμα και τώρα που φεύγω ενεργούσα μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας…

εις το επανιδείν λοιπόν…

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Αναστάσιος Βασίλειου που μου έδωσε την δυνατότητα να δουλέψω στην ακαδημία της ομάδας και να ευχαριστηθώ και εγώ το ποδόσφαιρο μαζί με τα παιδιά…

Anna Bouna για εσένα ένα ευχαριστώ δεν αρκεί πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο…".