Έδειξαν καλά στοιχεία Παμμηλιακός και Πανσιφναϊκός

Ο Παμμηλιακός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι 2-1 τον Πανσηφναϊκό. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους. Οι δύο προπονητές από την πλευρά τους, ο Δημήτρης Λυριτζής και ο Δημήτρης Ζιώγας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους. Οι δύο Έλληνες προπονητές έδειξαν ικανοποιημένοι με την απόδοση των αθλητών τους, αλλά και πως τις επόμενες ημέρες περιμένουν να βελτιωθούν κι άλλο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, με τις ομάδες να βγάζουν ωραίους συνδυασμούς και να σημειώνουν συνολικά τρία τέρματα. Ο Παμμηλιακός στο αγωνιστικό σκέλος προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Α. Μαυραγάνης και ο Πανσιφναϊκός έφερε το ματς στα ίσα με τον Κορακή. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Βελετάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Παμμηλιακού, Δημήτρης Λυριτζής, είπε: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας. Ειδικά τα παιδιά της Κ16, είχαν πολύ καλή απόδοση. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Παμμηλιακός (Δημήτρης Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Βεντούρης, Σφίγγας, Βελετάς, Πρίφτης, Παπαδημητρίου, Ζούλιας Α., Ζούλιας Γ., Παγώνης, Μωραϊτης, Τάσος, Γιαννής, Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α., Λιβάνιος, Ραπανάκης, Μπεκογιάννης, Λικάι, Βήχος. 

Πανσιφναϊκός (Δημήτρης Ζιώγας): Ποριώτης, Ζαρός, Μαλίκι, Κάραβος, Χουζούρης, Τσίνα, Κορακής, Γεωργούλης Θ., Ατσόνιος Α., Ατσόνιος Χ., Σταυριανός, Γεωργούλης Β., Μπαϊρίμι, Κάιο, Βόγκα, Τρούλος, Μπαρίμι, Χουζούρης Σ., Ατσόνιος Φ., Μπερζέσκα, Πουρίκης.