Δυναμικό ξεκίνημα για την Ελλάς Σύρου που επικράτησε με 11-1 του Πανσιφναϊκού

Με μία επιβλητική εμφάνιση η Ελλάς Σύρου έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις της, καθώς πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου που αποφάσισαν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα κυπέλλου. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου ήταν καταιγιστικό και επικράτησε με 11-1 της νεανικής ομάδας του Πανσιφναϊκού. Πλέον η Ελλάς Σύρου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα βγει από το ζευγάρι Ανδριακός – ΠΑΣ Τήνου.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, η Ελλάς Σύρου επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τίτλο του φαβορί, καθώς από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Σίφνου. Οι παίκτες του Νίκου Βουτσίνου θέλησαν να περάσουν ταυτόχρονα κι ένα μήνυμα στις αντίπαλες ομάδες, πως φέτος η χρονιά είναι δική τους. Η Ελλάς Σύρου χτίστηκε για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα παίξει για την κατάκτησή του. Οι Συριανοί μπήκαν από την αρχή δυνατά και έκλεισαν στα καρέ τους, τους φιλοξενούμενους. Από την πλευρά της η νεανική ομάδα της Σίφνου έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι στο φαβορί. Στη σύνθεση του Πανσιφναϊκού υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που αποκτούν εμπειρίες που σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Το σκορ άνοιξε πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τον Σαββίδη στο 9’, καθώς η Ελλάς από την αρχή πίεσε για το γκολ. Μάλιστα πριν το 1-0 υπήρχαν κι άλλες κλασσικές ευκαιρίες και εντυπωσιακές ενέργειες μέσα κι έξω από την περιοχή. Ο Κολλιάκος, με δύο προσωπικά του τέρματα στο 12’ και στο 29’, διαμόρφωσε το 3-0 για την ομάδα της Σύρου. Ο Μπακατσέλος ήρθε στο 32’ για να διαμορφώσει το 4-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι Συριανοί συνέχισαν να αγωνίζονται στον ίδιο ρυθμό. Ο Μπούνας στο 50’ έκανε το 5-0 και ο Κολλιάκος, με το τρίτο τέρμα στο παιχνίδι, έκανε το 6-0. Η συνέχεια ανήκει στον Παυλόπουλο, ο οποίος σε διάστημα μόλις πέντε λεπτών σημείωσε τρία τέρματα. Ο φορ της ομάδας της Σύρου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 53’, 57’ και 58’ και το σκορ έγινε 9-0. Ο Περιάλης, με ωραία ενέργεια στο 66’, έκανε το 10-0 και ο Τσίνα στο 80΄ ήρθε για να μειώσει σε 10-1 για την ομάδα της Σίφνου. Το τελικό 11-1 διαμορφώθηκε στο 85’ με τον Παυλόπουλο που σημείωσε και τέταρτο γκολ.

Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλόγερας με βοηθούς τους Νομικό και Βαρθαλίτη.

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Βαμβακούρης, Λαλάς, Κολλιάκος, Συριανός Α, Σαββίδης, Μανουδάκης, Μπακατσέλος, Περιάλης, Μπούνας, Πρίντεζης Μ, Παυλόπουλος

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Ραμπαβίλας, Μουλίδης, Παράβαλος, Χούρος, Σαμανίδης

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Χουζούρης, Φράγκος, Καραβός, Κοράκης, Ατσόνιος Α, Τσίνα, Παπαγγελέτος, Ζαμπέλης, Ατσόνιος Χ, Ζάρος

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Τρούλλος, Ατσόνιος Φ, Vojka