Η ομάδα του κ. Μαυρομάτη επικράτησε με 1-5 του ΠΑΣ Νάξου

Συνέχισε το αήττητο σερί του ο Πανναξιακός

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πανναξιακός ο οποίος επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του νησιού με 1-5 του ΠΑΣ Νάξου. Οι αθλητές του Μάρκου Μαυρομάτη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή του ματς ανέλαβαν  τα ηνία του αγώνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει στα καρέ τους, τους τυπικά γηπεδούχους και με τη λήξη του πρώτου μέρους οι παίκτες του Πανναξιακού είχαν προηγηθεί με 0-2 στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν ακόμη τρία τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

7' ο Κωστόπουλος με σέντρα – προσπάθησε να νικήσει τον Ανυφαντάκη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

8΄άουτ πέρασε το σουτ από διαγώνια θέση του Βαθρακοκοίλη.

12' Ο Βαθρακοκοίλης μπήκε ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Ανυφαντάκη, έκλεψε τη μπάλα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

16' στα χέρια του Λουλάι η μπάλα έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου.

17΄ ο Καράι με ωραία σέντρα βρήκε τον Κωστόπουλο, όμως η κεφαλιά του δεύτερου πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

22' Πολύ καλό σουτ του Βασαλάκη που ανάγκασε τον Λουάι σε δύσκολη απόκρουση 

27' ο Δεμερτζής με ωραίο διαγώνιο σουτ έπειτα την πάσα – ασίστ του Φουφούνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τον Πανναξιακό.  

32' νέα ευκαιρία για το συγκρότημα του κ. Μαυρομάτη, ο Σέμε με ωραίο πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Ανυφαντάκη, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Νάξου με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα.

35' οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία με τον Ζανελάρη ο οποίος στάθηκε άτυχος καθώς το σουτ που επιχείρησε είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λουλάι.

38' Ο Πανναξιακός απάντησε στην μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ Νάξου με τον Βαθρακοκοίλη, έπειτα το κόρνερ του Ανυφαντάκη, δεν κατάφερε να νικήσει τον Λουλάι, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε τη μπάλα.  

43' Ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανυφαντάκη από τα… έντεκα βήματα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Σέμε.

45+1' Ο ΠΑΣ Νάξου έμεινε ε 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Πετρόπουλου που ανέτρεψε τον Βαθρακοκοίλη ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

45+3' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Πιτταράς με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ κάνει δύο τα τέρματα του Πανναξιακού και στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 0-2.

49΄Οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη την ψυχολογία, μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και ο Βαθρακοκοίλης μετά την ασίστ του Δεμερτζή έστειλε τη μπάλα από κοντά στο βάθος της εστίας του Ανυφαντάκη για το 0-3.

50' Σουτ του Δεμερτζή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ανυφαντάκης.

53' Ο Ανυφαντάκης είπε εντυπωσιακό όχι στον Δεμερτζή που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.

 73' ο ΠΑΣ Νάξου με τον Ορφανό ο οποίος πέρασε και τον Λουλάι μείωσε σε 1-3.

83' ο Κωστόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Ανυφαντάκη και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-4 για τον Πανναξιακό.

89' ο Βαθρακοκοίλης με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 1-5 για τους φιλοξενούμενους.

92' Ο Ντάσιος αστοχεί από θέση τετ α τετ

ΠΑΣ Νάξου – Πανναξιακός 1-5

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Φαν Άγκεν και Δεγαΐτα.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης (84' Κουφόπουλος), Ζούλης (84' Λογοθέτης), Μαθιάσος, Κουφόπουλος (10' λ. τρ. Μουστάκης), Πετρόπουλος, Γιαννής, Ζαφειρης (65' Πιτταράς), Βασαλάκης, Ζανελάρης (65' Παντελαίος), Λέκκας, Ορφανός.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Καράι, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος, Πιτταράς Α. (86΄Γκουιρά), Σέμε, Δεμερτζής (72' Ντάσιος), Βαθρακοκοίλης, Φουφούνης (60' Πιτταράς Ν.), Ιγκνάτ, Καλαβρός.