Χωρίς πρόβλημα η Σαντορίνη 3-0 τον Άγιο Ιερόθεο

Σε τροχιά πρωταθλητισμού η Σαντορίνη, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Το συγκρότημα του κ. Παντέλη επικράτησε, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με 3-0 του Άγου Ιερόθεου. Οι Κυκλαδίτες, που έχουν μπει με άλλον αέρα μέσα στο 2022, στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν σε μία μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά επέβαλαν τον ρυθμό τους. Στο 19΄ ο Πολύζος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε αμέσως της παράβαση. Ο Ερρίκος από τα έντεκα βήμα νίκησε τον Σφύρου κι έκανε το 1-0 για τον Α.Σ. Σαντορίνης.

Το 1-0 παράμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με ένα μικρό πλεονέκτημα.

Η εικόνα του αγώνα βέβαια δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαντορίνη είχε τον έλεγχο, έφτασε κοντά αρκετές φορές στο γκολ και δεν απειλήθηκε ποτέ από τους φιλοξενούμενους.

Στο 70΄ ο Μπονέτι και Κουρέλας συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος έβγαλε μόνο του τον Συρεγγέλα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεοδύχους.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 83΄ πάλι με πέναλτι. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά το χέρι του Καρδάμη, έπειτα από το σουτ του Συρεγγέλα. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Κουρέλας (79' Μηλιώτης), Μπιρμπίλη, Παπαδόπουλος (87' Φέκας), Μάγκας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Συρεγγέλας, Πολύζος (λ. τρ. 59' Αρκούδας), Ντρούγκας (59' Μπονέτι), Κρέστη (87' Περέιρα). 

Άγιος Ιερόθεος (Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου (72' Καφτηράνης), Καψής, Αποστολόπουλος, Κυριαζής (72΄Καρδάμης), Κωτσερίδης, Σισέ (60' Γκολφινοπούλος), Τσιμπόκας (85΄Τσαπούρας), Σελμανάι, Χολέβας (60' Ντόκο).

Ετικέτες: