Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε με 0-5 της Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακός

Πέρασε από την Σάμο με χαρακτηριστική ευκολία η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 0-5 της Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακός στη Σάμο κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδό της στην ΄’ Εθνική κατηγορία. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και με χαρακτηριστική ευκολία έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι της Ελλάς Σύρου επέστρεψε και ο Παυλόπουλος ο οποίος με το "καλημέρα" έδειξε πόσο έλειψε από το εντός έδρας με τον Ιάλυσο. Οι Συριανοί με τους 4 βαθμούς βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τους αγώνες μπαράζ και τη Δευτέρα απέναντι στην ομάδα του Αετού Λουτρών της Λέσβου, θέλουν τη δεύτερή τους νίκη, ώστε να πατήσουν ακόμη καλύτερα στα μπαράζ ανόδου. Η Ελλάς με τη νίκη της αυτή έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία στη Ρόδο, όπου Ιάλυσος και Μαρκό ήρθαν 0-0. Στο άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου ο Ατρόμητος επικράτησε του Αετού με 2-1. Η ομάδα της Χίου με τους 3 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση, όμως ο Ατρόμητος έχει δώσει ένα μόλις παιχνίδι, καθώς στην πρεμιέρα των αγώνων είχε ρεπό.

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε εύκολα στη νίκη με 0-5. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι Συριανοί δεν ήταν άτυχοι και δεν σταματούσε σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα στο δοκάρι του Μαρίνου. Επίσης οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον γκολκίπερ της ομάδας της Σάμου, παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκε, να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Με τη νίκη αυτή η ψυχολογία επιστρέφει στα ύψη και τα πάντα πλέον, μετά και τα αποτελέσματα της Τετάρτης, είναι στο χέρι της Ελλάς.

Το φιλμ του αγώνα

7΄ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Σύρου με τον Ραμπαβίλα να στέκεται άτυχος καθώς είδε το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Σάμου.

11΄ ο Παπαδόπουλος έβγαλε σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο στο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Ελλάς Σύρου.

13΄ ο Ραμπαβίλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών.

14΄ο Μπούνας από τα έντεκα βήματα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Σάμου, ανοίγοντας το σκορ για της Ελλάς Σύρου 0-1.

25΄ ο Μανουδάκης με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Μαρίνο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

33΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή της Ελλάς Σύρου, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

38΄ ο Περιάλης έφυγε στην κόντρα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μαρίνο κάνοντας το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

39΄ αναγκαστική αλλαγή για την Ελλάς Σύρου, ο Σαββίδης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και τη θέση του πήρε ο Αντώνης Συριανός.

40΄ ο Παυλόπουλος επέστρεψε με γκολ, αφού μετά τους αγώνες στην Βραζιλία με την Εθνική Κωφών, ταξίδεψε στην Σάμο και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-4 για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου.

42΄ τεράστια ευκαιρία για της Ελλάς Σύρου με τον Μαρίνο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

50΄ ο Μαρίνος αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στο τετ α τετ του Παυλόπουλου.

53΄ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τους Περιάλη και Παυλόπουλο. Ο Μαρίνος αρχικά και στη συνέχεια ο αμυντικός της ομάδας της Σάμου έδιωξαν την μπάλα μακριά.

55΄ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου με το γυριστό του Παυλόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρίνου.

65΄ νέο δοκάρι για την Ελλάς Σύρου μετά το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μαϊπά.

67΄ ο Περιάλης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαρίνα, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό καθώς η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

69΄ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρίνου η μπάλα στην κεφαλιά εξ επαφής του Μπαλόπιτα.

77΄ ο Γιαννούλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, αυτή είναι και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων.

89΄ τεράστια ευκαιρία για τους Συριανούς με τον Περιάλη να μην μπορεί να νικήσει τον Μαρίνο.

90΄ ο Σαμανίδης με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 0-5 για της ομάδα του Νίκου Βουτσίνου.