Νίκη μέσα στη Χίο με 0-1 για την Μαρκό

Μία σημαντική νίκη, η οποία το έβαλε σε τροχιά ανόδου, σημείωσε το Μαρκό στη Χίο. Η ομάδα του Πέτρου Τσικούλη, αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνας της Χίου, κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στο Βόρειο Αιγαίο. Το Μαρκό, μετά τη νίκη του αυτή, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αετό Λουτρών. Η μάχη θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες καθώς πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η επόμενη αγωνιστική είναι και η πιο κρίσιμη, καθώς από τα αποτελέσματά της θα εξαρτηθεί και το μέλλον των ομάδων στους αγώνες μπαράζ.

Τώρα όσον αφορά στον αγώνα της Χίου με το Μαρκό, ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν τη νίκη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Από την πλευρά της ομάδας της Χίου προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή του Σεράφη και στην κόντρα να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της χάριζε τη νίκη. Από την πλευρά του το Μαρκό έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους διαδρόμους και με υπομονή προσπάθησε να τρυπήσει στην σκληρή άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Τσίκλου με πλασέ στο 65΄ νίκησε τον Σεράφη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το Μαρκό πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου –Μαρκό 0-1

Διαιτητές: Λαθύρης, Καρακελές-Δαφερέρας (Πειραιά)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μίμης Γιοβανάκης): Σεράφης, Γκάγκας, Βαϊντερλής (80' Βέκιος), Ζαρμακούπης, Κρητικός, Σαλιόγλου (60' Σ. Σούκας), Κλαουντέ, Αναγνωστάκης (80' Τσόφλιας), Βασιλάκης, Σεκ, Μαθιούδης (69' Ντεμίρι)

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Πικούλης (61' Παλαιοπάνος), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης (88' Χισά), Ιατρού, Σουλελές (82' Λαμπρόπουλος).

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Χίου- Γ.Σ. Μαρκό 0-1
Άρης Πετρούπολης- Α.Ε. Βαθύλλου/ Πανσαμιακού 9-0
Ελλάς Σύρου- Αετός Λουτρών 0-1

Ρεπό είχε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

6

3

2

0

1

5

2

2.

ΜΑΡΚΟ

5

3

1

2

0

3

2

3.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

4

2

1

1

0

10

1

4.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

4

3

1

1

1

7

3

5.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3

2

1

0

1

2

2

6.

ΙΑΛΥΣΟΣ

2

2

0

2

0

3

3

7.

Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ

0

3

0

0

3

0

17

*Η Ελλάς Σύρου και ο Αετός Λουτρών παίζουν αύριο
*Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Χίου και ο Άρης Πετρούπολης έχουν εκτίσει το ρεπό τους.