Πολλά τα συγχαρητήρια σε Κ15 και Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι ομάδες των Κυκλάδων με ανακοίνωσή τους θέλησαν να δώσουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των Μικτών ομάδων (Κ15 και Κ17) της ΕΠΣ Κυκλάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την πορεία που είχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανναξιακού

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την επιτυχημένη πορεία των Μικτών ομάδων, Κ15 και Κ17 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή τους, κ. Βαγγέλη Γατσέλο και στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Να δουλέψουμε όλοι μαζί αθλητές, προπονητές και παράγοντες ώστε να αναβαθμίσουμε το επίπεδο του αθλητισμού στις Κυκλάδες και να δημιουργήσουμε "σωστούς" ανθρώπους για την κοινωνία μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Μικτές Ομάδες θα συνεχίζουν να εκπροσωπούν επάξια το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και στο μέλλον , με τον σύλλογο να συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να γίνει η συνεργασία με τους προπονητές των Μεικτών ομάδων ακόμα πιο αποδοτική.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Πύργου για τις Μικτές ομάδες

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Πύργου θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων για την επιτυχημένη πορεία των Μικτών ομάδων Κ15 και Κ17 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε για πρώτη φορά την Μικτή ομάδα Κ17 να αγωνίζεται στο νησί μας, θαυμάζοντας όλοι το ταλέντο αυτών των παιδιών.

Επίσης, χαιρετίζουμε την αδελφοποίηση της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων και της ΕΠΣ Ηρακλείου που έγινε στο νησί μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Μικτές Ομάδες θα συνεχίζουν να εκπροσωπούν επάξια το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΣ Νάξου για τις μικτές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγώνων των Μικτών Ομάδων Κ15 και Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ΠΑΣ Νάξου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μεγάλη φετινή επιτυχία.

Πρώτα από όλα στους αθλητές, τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Για ακόμα μία φορά μας έκαναν υπερήφανους.

Στον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο και όλο το επιτελείο που λειτούργησαν με επαγγελματισμό, αγάπη και μεράκι, βγάζοντας από τα παιδιά τον καλύτερο τους εαυτό, αφού εκτός από την αγωνιστική εμπειρία, οι αθλητές έζησαν στιγμές που θα τους μείνουν σαν ανάμνηση σε όλη τους τη ζωή.

Φυσικά, όλη αυτή η παρουσία και η πορεία των ομάδων μας δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την στήριξη του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων και προέδρου της επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη, αλλά και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η αδελφοποίηση με την ΕΠΣ Ηρακλείου δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλοι μας το ποδόσφαιρο. 

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που δουλεύουν συστηματικά με τις αναπτυξιακές ηλικίες και τους προπονητές που πασχίζουν για την ανάδειξη του ταλέντου του Κυκλαδίτη ποδοσφαιριστή.

Φέτος, κρατάμε την κατάκτηση των άτυπων τίτλων του πρωταθλητή Αιγαίου σε Κ15 και Κ17, και τις υψηλές θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο κρατάμε τα θερμά λόγια όλων όσων αγωνίστηκαν μαζί μας.

Ο ΠΑΣ Νάξου ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε ενέργεια που αναβαθμίζει το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Παμμηλιακός: «Θερμά συγχαρητήρια»

Η Διοίκηση του Παμμηλιακού ΑΣ συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές των Κ15 και Κ17 Μικτών Ομάδων Ποδοσφαίρου Kυκλάδων για την αξιόλογη παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Μια παρουσία που τίμησε τον Νομό μας και μας γέμισε ελπίδα και επιθυμία για εξέλιξη.

Θερμά συγχαρητήρια και στη βάση αυτού του οικοδομήματος, τη Διοίκηση της Ένωσης, που έχει θέσει γερά θεμέλια και τις, απαραίτητες, προϋποθέσεις για την πρόοδο και ευημερία του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.