Στον Αίαντα Σύρου ο Χρήστος Πελέκης

Η διοίκηση του Αίαντα Σύρου σηκώνει μανίκια και ξεκινά στο χτίσιμο της ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Η αρχή όπως ήταν φυσικό έγινε από τον προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει και τα ηνία της ομάδας για την σεζόν 2022-23. Ο Χρήστος Πελέκης, μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τη διοίκηση της ομάδας της Σύρου, έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Φώσκολο και θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον Αίαντα στο νέο πρωτάθλημα. Ο κ. Πελέκης έχει την εμπειρία να χτίσει ουσιαστικά από το μηδέν μία ομάδα και να την οδηγήσει με ασφάλεια στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

"Ο Χρήστος Πελέκης προπονητής της ανδρικής μας ομάδας.

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής των Κυκλάδων επιστρέφει ποδοσφαιρικά στη γενέτειρα του μετά από 10 χρόνια!

Η εμπειρία του, ή αποτελεσματικότητα του σε επίπεδο Super League και Football League σε Ελλάδα και Κυπρο, αλλά και η μεγάλη του επιτυχία σε δημιουργία και ανάδειξη ταλέντων ώθησαν τη διοίκηση του Αίαντα Σύρου στην επιλογή του για την θέση του προπονητή για το ανδρικό τμήμα!

Η κοινή φιλοσοφία για ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν καθοριστική ώστε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, ο κ. Πελέκης βραβεύτηκε για την Μέγιστη πρόσφορα στο ποδόσφαιρο της Λέσβου και στην Super League.

Η Βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του Αετού Λουτρών.  Ο πρόεδρος της ομάδας των Λουτρών βράβευσε τον προπονητή μας".