Ικανοποιημένος ο Χρήστος Πελέκης από την παρουσία των αθλητών του

Φιλική νίκη του Αίαντα Σύρου με 2-0 επί της Α.Ε. Μυκόνου Β΄

Φιλική νίκη με 2-0 για τον Αίαντα Σύρου επί της Α.Ε. Μυκόνου Β΄. Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να παίξουν λίγο πριν ξεκινήσει (περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις) το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Χρήστος Πελέκης και Μάκης Πούλος είδαν τους αθλητές τους να αγωνίζονται και ταυτόχρονα να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα. Και οι δύο προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι με την απόδοση των ποδοσφαιριστών τους, καθώς αν και φιλικό το παιχνίδι έβγαλαν αρκετή ενέργεια. Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου βέβαια τρίβει τα χέρια του με το δίδυμο Ραμπαβίλα – Ξαγοράρη καθώς γνωρίζει πως οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα είναι και η μεγάλη του δύναμη.

Ο έμπειρος μάλιστα φορ σκόραρε δύο φορές για τον Αίαντα Σύρου (20’ και 40’) κι έδειξε πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά ο Μάκη Πούλος είδες τους αθλητές του να είναι ανταγωνιστικοί και να κοιτούν στα μάτια τους αντιπάλου τους. Η νεανική ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου Β΄ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην κατηγορία, καθώς διαθέτει αρκετά πλούσιο ταλέντο και αθλητές που έχουν ως στόχο την μεταπήδηση τους στο τμήμα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

Για το φιλικό παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του Αίαντα Σύρου Χρήστος Πελέκης.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας! Είχαν συμμετοχή σχεδόν όλα τα παιδιά από την ομάδα μας! Από την στιγμή που έχει καθυστερήσει το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια είναι καλό να γίνονται ώστε να βγαίνουν χρήσιμα συμπέρασμα! Όσο αναφορά τον αγώνα έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Λειτούργησαν πολλά προγράμματα σε σχέση με αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα κι αν πιστεύει πως θα είναι ανταγωνιστικό: «Το νέο πρωτάθλημα αποτελείται από νέα παιδιά όπως και η δικιά μας ομάδα και θεωρό πως θα είναι για όλους μας ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Αίαντας Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου Β΄ 2-0

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθούς τους Ρούσσο και Σαμοθράκη 

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Συριανμός, Ταμάμης, Μουλίδης, Ραφιός, Ραμπαβίλας, Μπαλόπητας, Ξαγοράρης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Σαγκινέτος Ν., Σαγκινέτος Μ., Καλίγερος, Ρούσσος Ν., Αρώνης, Γιατζίδης, Κουντούρης, Μακρυωνίτης.

Α.Ε. Μυκόνου Β΄ (Πούλος): Μπεσίρι, Ασράμ, Σπασίγια, Κατσικαλάκης, Μπαϊρακτάρι, Σεφέρι, Παχατουρίδης, Λούλα, Μπουτσάι, Κάνιουρας, Τσόπελας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουτρούτσος, Ρουστέμι, Ντρέο, Αγγελής, Μιχάσι, Μπάλας, Σταματάκης.