Ο Παναθηναϊκός 2-0 την Τρέντσιν, δοκάρι ο Γιώργος Κάτρης

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική νίκη για το Yputh League καθώε η Κ19 των πρασίνων επικράτησε πριν από λίγο με 2-0 της Σλοβάκικης Τρέντσιν.

Η ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στην Σλοβακία στις 2 Νοεμβρίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα του κ. Σαμιού είχε ως κορυφαίους τους Μπιλάλ και Λεάντρο Φρόκου οι οποίοι σημείωσαν και τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Η Βραδιά όμως για τον Λεάντρο Φρόκου δεν έκλεισε καλά, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο σοβαρά τραυματισμένος και μάλιστα υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Σύρο καθώς στην ομάδα των πρασίνων αγωνίζεται ο Γιώργος Κάτρης. Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 2005 και στην ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται ως αμυντικός. Ο Κάτρης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 71’ και λίγα λεπτά αργότερα στάθηκε άτυχος καθώς σε προσπάθειά του είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σλάβιτσεκ.

ο Κάρτης όπως αναφέρουμε αν και γεννημένος το 2005 (είναι 17 ετών) αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Κ19 του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι από την πλευρά τους δείχνουν να τον πιστεύουν και δίνουν ευκαιρίες στον νεαρό, με τον Κάτρη να τις αρπάζει από τα… μαλλιά.

Παναθηναϊκός (Σαμιός): Παναγάκος, Τσέβας, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κυριόπουλος (87' Νότας), Φρόκου (71' Σπαθάρης), Μπιλάλ (90' Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης (90' Καλός), Συμεωνίδης, Φικάι (71' Κάτρης)

Τρέντσιν (Φάμπους): Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Σέμπεν, Ντανιχέλ, Χολί, Γκάιντος, Μπεντνάρ (90' Φιάλα), Μούρκο (72' Σκουλτέτι), Πρέκοπ, Χαϊγιόφσκι (85' Τσούλεν), Πραζένκα (45' Ζαβάκι)