Η Κ19 του Παναθηναϊκού 4-0 τον Βόλο, σκόραρε ο Γιώργος Κάτρης

Μετά την ευρωπαϊκή του νίκη ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα η Κ19 επικράτησε του Βόλου με σκορ 4-0. Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το τρίποντο της νίκης. Στο παιχνίδι της Κ19 αγωνίσθηκε στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Κάτρης. Ο Νεαρός Συριανός αμυντικός συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του "πράσινου" τεχνικού. Ο Κάρτης στο παιχνίδι με τον Βόλο άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Συμεωνίδη, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στη συνέχεια τον καλό ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο 12′ με τον Καλοσκάμη, στο 17′ με τον Σπαθάρη, στο 24′ με τον Νταμπίζα, στο 26′ και το 27′ ξανά με τον Κάτρη. Τελικά στο 30′ το "τριφύλλι" επικύρωσε την ανωτερότητά του με ακόμα ένα γκολ. Ο Καλοσκάμης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε προς τον Καλό, ο οποίος με μια επαφή έστρωσε για τον Νταμπίζα, που εκτέλεσε άψογα στο πρώτο δοκάρι για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου και του Ανδρέα Ντρένοβα κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη δύο τέρματα με τους Ναλιτζή στο 83’ και στο 90’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ο Γιώργος Κάρτης είναι στην αποστολής για τον επαναληπτικό αγώνα με την Σλοβάκικη Τρέντσιν για τον δεύτερο γύρο του Youth League. Οι "πράσινοι", στον αγώνα της Λεωφόρου, είχαν επικρατήσει 2-0 και έχουν ένα αρκετά σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Κάτρης, Φικάι, Σπαθάρης (70′ Τσιάβος), Συμεωνίδης (60′ Λιατίφης), Καλοσκάμης, Νότας (70′ Κυριόπουλος), Καλός (70′ Βολάκης), Νταμπίζας (65′ Ναλιτζής).