Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε με 5-0 του Α.Σ. Σαντορίνης 2020

Νέο σόου από Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 5-0 του Α.Ο. Σαντορίνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων. Το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, επικράτησε εύκολα της Σαντορίνης και ταυτόχρονα πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς στο 28’ ο Οικονομόπουλος και ο Γκογκομήτρος αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, έπειτα τη διαμάχη που είχαν στο κέντρο του γηπέδου. Από εκεί και πέρα οι Συριανοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πετυχαίνοντας  πέντε πανέμορφα γκολ, έκαναν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Παυλόπουλος στο 29’ με ένα άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Σιγάλα γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπακατσέλος έπειτα από την κάθετη πάσα του Παυλόπουλου βγήκε στην κόντρα και με σουτ στο 44’ έκανε το 2-0. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η Ελλάς Σύρου ήταν ακόμη καλύτερη, καθώς επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ο Λαλάς στο 53’ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 για την Ελλάς Σύρου. Ο νεοεισελθόν στο παιχνίδι Νομικός με ένα άπιαστο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιγάλα (4-0), ενώ αρχικά η μπάλα βρήκε και το αριστερό οριζόντιο δοκάρι της Σαντορίνης. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με το πανέμορφο γκολ του Ογνιάνοφ στο 81’. Ο μέσος της Ελλάς Σύρου εξαπέλυσε έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Σιγάλα, ο οποίος αν και προσπάθησε να αποκρούσει δεν τα κατάφερε.

Ελλάς Σύρου – Α.Ο. Σαντορίνης 5-0 

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Σταμούλης, Οικονομόπουλος, Κολλιάκος, Σκούπρα (77’ Μανουδάκης), Έντσεφ, Ογνιάνοφ (82’ Αργυρός), Μπακατσέλος (82’ Πρίντεζης), Παυλόπουλος, Παράβαλος (70’ Νομικός).

Α.Σ. Σαντορίνης 2020 (Κωνσταντόπουλο): Σιγάλας, Φέκας, Χάλαρης (82’ Νομικός), Μπιρμπίλη, Γκογκομήτρος, Θαναηλάκης (85’ Γαλάνης), Σιμιτσής, Μαναριώτης (85’ Κοϊδελάϊ), Λούκα, Φίλων (82’ Κοτί).