Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 4-0 του Πανναξιακού στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλάδων. Το συγκρότημα είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Παυλόπουλο ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα της ομάδας του και ο Περιάλης σφράγισε την εντυπωσιακή νίκη των Συριανών. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων θα διεκδικήσει μέσα από τα μπαράζ την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι τώρα, είχε έναν καλό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν γκολ και το πάλεψαν μέχρι τέλος. Από την πλευρά της η Ελλάς είχε σε καλή ημέρα όλους του αθλητές της και τον Παυλόπουλο να νικά τρεις φορές τον Βακαλόπουλο Από την πλευρά του ο γκολκίπερ της ομάδας της Νάξου απέκρουσε πέναλτι του Παυλόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως αναφέρουμε και παραπάνω ο Περιάλης σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, καθώς η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Βακαλόπουλου και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Πανναξιακού.

Από εκεί και πέρα και η ομάδα του κ. Προμπονά κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο Γκαστόν έπεσε πάνω στον ανίκητο Παπαδόπουλο.