Η ομάδα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα επικράτησε με 2-1 της Α.Ε. Μυκόνου έπειτα από γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων

Συγκλονιστικό φινάλε και νίκη του Αίαντα Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου επικράτησε  έπειτα από μία συγκλονιστική εξέλιξη με 2-1 της Α.Ε. Μυκόνου για το πρωτάθλημα της K16.

Το παιχνίδι είχε στο τέλος μία… άγρια ομορφιά, καθώς κανείς δεν πίστευε σύμφωνα με τα όσα είχαν δείξει μέχρι το 75' οι παίκτες και των δύο ομάδων, πως θα είχε ένα απίθανο φινάλε.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν… κλειστό, με τον Αίαντα και την Α.Ε. Μυκόνου να έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα.  Οι γηπεδούχοι είχαν ναι μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Σεράνι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βλαχάκης και ο Δρόσος είχαν από μία καλή στιγμή, όμως και πάλι ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Όλα αυτά μέχρι το 75’, όπου η Μύκονος με τον Χανιώνη άνοιξε το σκορ. Ο παίκτης του κ. Καρατζά βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Δακτυλίδη και με πλασέ νίκησε τον Τρόκα, κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την πίεσή τους ψηλά και κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα να ισοφαρίσουν με το Καλίγερο σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη μπάλα από την πάσα του Αρώνη και με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

13’ ο Καλίγερος εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ που κέρδισε έπειτα από χέρι έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σεράνι.

20’ άουτ πέρασε σουτ του Αρώνη από πλεονεκτική θέση.

29’ ο Αρώνης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου.

44’ Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αρχικά ο Βλαχάκης κυνήγησε τη φάση και στην προσπάθεια του να διώξει ο Σεράνι, η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του παίκτη του Παναγιώτη Ραμπαβίλα και κατέληξε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δρόσος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σεράνι.

61’ ο Τρόκα έδιωξε με τις γροθιές στην προσπάθεια των παικτών της Μυκόνου.

68 ο Καλίγερος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

75’ ο Χανιώτης έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε από τα δεξιά της περιοχής ο Δακτυλίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με συρτό σουτ νίκησε τον Τρόκα κάνοντας το 0-1.

39’ ο Καλίγερος με ωραίο πλασέ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

43’ ο ίδιος παίκτης μετά την ασίστ του Αρώνη πήρε τη μπάλα και με σουτ νίκησε τον Σεράνι διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

 

Ελλάς Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 2-1

Ελλάς Σύρου (Π. Ραμπαβίλας): Τρόκα, Σκορδίλης, Ρούσσος, Στεφάνου, Χαϊντίνι, Καλίγερος, Καπέλλας, Αρώνης, Βλαχάκης, Μιχάλοβιτς (84’ Καραδήμος), Δρόσος (55΄Βουτσίνος).

Α.Ε. Μυκόνου (Ι. Καρατζάς): Σεράνι, Χαλίλι, Ντρέου, Μιχάσι, Κουτρούτσος, Βετσάι (41’ Κοτσέλης), Φλοριάν (67’ Χριστούλης), Χανιώτης, Δακτυλίδης (80’ Μπούσι), Μπάλας, Παχατουρίδης (73’ Μπαϊράμι).

 

Η βαθμολογία της Κ16

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

22

8

7

1

0

44

8

2.

A.E. MYKONOY

19

9

6

1

2

30

12

3.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

18

9

5

3

1

35

14

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

8

9

2

2

5

13

27

5.

ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

6

9

1

3

5

9

39

6.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

2

10

0

2

8

6

37