Την Πέμπτη 18 Μαΐου η κλήρωση για τα Final four Κ16, Κ14 και Κ12

Την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων στο γήπεδο της Ερμούπολης, η κλήρωση για τις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων Κ12, Κ14 και Κ16.

Ταυτόχρονα με την κλήρωση η ΕΠΣ Κυκλάδων να κάνει γνωστά και τα νησιά που θα φιλοξενήσουν τα final four των τριών κατηγοριών.

Τώρα σύμφωνα με τα όσα ισχύουν το πιθανότερο νησί που θα φιλοξενήσει το Κ16, είναι αυτό της Μυκόνου, καθώς έχουν ήδη προκριθεί η Α.Ε. Μυκόνου, οι Κανονιέρηδες Σύρου, ο Πανθηραϊκός και ο Α.Ο. Πάρου.

Η τελική φάση της Κ16 πιθανότατα θα διεξαχθεί από τις 26 έως και τις 28 Μαΐου, με την ΕΠΣ Κυκλάδων, να παίρνει την τελική απόφαση μέχρι την ημέρα της κλήρωσης.

Την ίδια ημερομηνία αναμένεται να διεξαχθεί και η τελική φάση του Κ12 στο νησί της Άνδρου, όπου και προκρίθηκε ο Ανδριακός, ο Πανθηραϊκός, ο Αίαντας Σύρου και ο ΠΑΣ Νάξου.

Από εκεί και πέρα Μήλος και Σύρος διεκδικούν το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου την τελική φάση της κατηγορίας Κ14, με τον Παμμηλιακό, τον Αίαντα Σύρου, τον ΠΑΣ Νάξου και τον Πανθηραϊκό να διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας.

Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να φτάσει στο final four και στις τρεις κατηγορίες, καθώς τόσο στο Κ16, όσο και σε Κ14 και 12 θα διεκδικήσει το τρόπαιο. 

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση των FINAL-FOUR των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ-16 «HAUSBRANDT», Κ-14 «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ» & Κ-12 «AEGEAN ISLANDS» περιόδου 2022-2023, θα γίνει την Πέμπτη 18/05/2023 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα νησιά στα οποία θα διεξαχθούν τα FINAL-FOUR των Πρωταθλημάτων Υποδομών της κάθε Κατηγορίας

Ετικέτες: