Με ψηλά το κεφάλι έφυγε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα η ΕΠΣ Κυκλάδων

Η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά μία πολύ καλή πορεία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς αποχώρησε από τον θεσμό με το κεφάλι ψηλά. Η ήττα από την ΕΠΣ Μακεδονίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς άπαντες στάθηκαν στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ώστε να προπονηθούν όλα μαζί. Από την πλευρά τους οι ομάδες των Κυκλάδων θέλησαν να στείλουν τα δικά τους συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά του Βαγγέλη Γατσέλου.

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Κυκλάδων 6-0

Σκόρερ: Ρεφατλλάρι (7’), Μ Παπαδόπουλος (50’ πέν), Οικονομίδης (75’, 80’), Κόνιαρης (77’), Βλάχος (79’)

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρυπίδη (Μποδιτσοπούλου, Βασιλειάδου) της ΕΠΣ Κιλκίς

ΕΠΣ Μακεδονίας: Νικολαίδης, Καλπουρτζής, Παναγιωτίδης (72’ Μπάκος), Τελίδης (72’ Τσατσανίδης), Παπαδόπουλος Μιχ, Ρεφατλλάρι, Κυριαζής (50’ Ευμορφίδης), Δεμίρης (50’ Οικονομίδης), Κάλφας (58’ λτρ. Κόνιαρης), Λαζαρίδης, Βλάχος

 ΕΠΣ Κυκλάδων Γατσέλος): Χωριανόπουλος, Μίπολλι (41’ Δρόσος), Κουλακιώτης, Μουχαντρί (69’ Ντούπης), Ρότσι, Κούτη (80’ Ορφανός), Κατριμπέλης, Ζούμης, Καλλίγερος (56’ Καπέλλας), Γκιόνι (56’ Λαρεντζάκης), Ρούτσι.

Τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια: ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Χαλκιδικής 5-1, ΕΠΣ Αρκαδίας- ΕΠΣ Τρικάων 0-0 (5-4 στα πέναλτι), ΕΠΣ Αθηνών-ΕΠΣ Έβρου 2-0.

Τα ζευγάρια της τετράδας: ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Αρκαδίας σε αγώνες νοκ-άουτ σε ουδέτερα γήπεδα.

 

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου  

Η περηφάνια μας για την πολύ σπουδαία πορεία των Μικτών μας ομάδων τεράστια.
Η ΕΠΣ Κυκλάδων κράτησε και φέτος ψηλά τη σημαία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, φτάνοντας στους 8 της Ελλάδος με την Κ14.
Η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου συγχαίρει όλους τους αθλητές & τους γονείς τους (Κ14 & Κ16), τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Ειρηναίο Φρέρη, καθώς και έναν προς έναν όσους βοήθησαν καθόλη την πορεία των μικτών μας για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.
Η σκληρή δουλειά όλων των ομάδων και η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνουν στις αναπτυξιακές ηλικίες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.
Οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων γι αυτή την προσπάθεια.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Πάρου

Για ακόμη μία χρονιά οι Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων μας γέμισαν υπερηφάνεια με την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πάρου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο και το επιτελείο των ομάδων μας.

Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την άψογη οργάνωση των τμημάτων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η δουλειά που γίνεται στους συλλόγους των Κυκλάδων σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των Μικτών μας ομάδων θα συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες στον νομό μας.

 

Ο ΠΑΣ Νάξου για την πορεία της μικτής της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων κράτησαν και φέτος ψηλά τη σημαία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας εξαιρετικές πορείες στα Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, Κ14 και Κ16.

Η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο για την παρουσία τους, όπως και όλα τα μέλη του επιτελείου των Μικτών για το άρτιο αποτέλεσμα.

Επίσης, συγχαίρουμε προσωπικά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και όλα τα μέλη της ένωσης για τα όσα παρείχαν στις αποστολές.

Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στους συλλόγους των Κυκλάδων για την αναβάθμιση όλων των αναπτυξιακών τμημάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους. Το ποδοσφαιρικό μέλλον ανήκει στις Κυκλάδες...

 

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού

 

Για ακόμη μία χρονιά οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Κυκλαδίτες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Γατσέλο.

Η συμμετοχή της Κ16 στης 16 καλύτερες ενώσεις της χώρας και της Κ14 στις 8 καταδεικνύουν ότι οι Κυκλάδες βρίσκονται πλέον σταθερά στην ελίτ του Ελληνικού Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου.

Συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και το Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και το επιτελείο των Μικτών Ομάδων για την προσφορά τους στις ομάδες.

Τέλος. συγχαίρουμε τους δικούς μας αθλητές, Κούτη Αλέξανδρο και Κουλακιώτη Γεώργιο που θα εκπροσώπησαν τον Παμμηλιακό στην ομάδα Κ14.

Ετικέτες: