Η ομάδα του Γιώργου Καβάζη επικράτησε με 2-6 του Α.Ε.Ρ. Αφάντου και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου

Ηχηρό πέρασμα από τη Ρόδο ο Αστέρας Βάρης

Στην πρώτη του νίκη έφτασε με εμφατικό τρόπο ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-6 του Α.Ρ.Ε. Αφάντου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των Play off ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα πάντα πλέον στον όμιλο κρέμονται από μία… κλωστή, αφού τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια. Βέβαια το αποτέλεσμα για την Ελλάς Σύρου δεν ήταν καλό, καθώς πολλά από τα σενάρια είναι ανοικτά. Η ομάδα του κ. Χριστοφιδέλη βέβαια κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Αστέρα Βάρης, θα είναι εκείνη που θα ανέβει κατηγορία.

Στο κόλπο επίσης παραμένει και ο Α.Ε.Ρ. Αφάντου, καθώς αυτή ήταν η πρώτη του ήττα και με σερί νικών ανεβαίνει κατηγορία.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης της Ρόδου, ο Αστέρας Βάρης ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, σημειώνοντας μία ηχηρή νίκη με 2-6.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το πρώτο και το τρίτο γκολ, καθώς υποστήριξαν πως ξεκίνησαν από θέση οφσάιντ.

Τέλος, οι γηπεδούχοι «παραδόθηκαν» πλήρως στον Αστέρα Βάρης στο 60’, όπου στο τελευταίο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

2’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι καθώς άνοιξαν το σκορ τον Καλλιμάνη, έπειτα την εξαιρετική συνεργασία του με τους Μπελαβράκη και Ντούλια. Ο Α.Ε.Ρ. Αφάντου διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στη φάση του γκολ, όμως ο διαιτητής και ο βοηθός του έτρεξαν αμέσως στη σέντρα για το 0-1.

6’  ο γκολκίπερ της ομάδας της Ρόδου με εντυπωσιακό τρόπο αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στο πλασέ του Καλλιμάνη έπειτα από σέντρα του Ντούλια.

Στο 17′ ο Μαρινάκης μάζεψε εύκολα τη μπάλα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσσου.

21′ ο Φερεντίνος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Μαρινάκη και με ωραίο πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-1. 

26’ ο Ντούλιας προσπάθησε με μακρινό σουτ να νικήσει τον γκολκίπερ του Α.Ε.Ρ. Αφάντου, ο Κεφάλας απέκρουσε ασταθώς και ο Καλλιμάνης με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας, έκανε το 1 – 2.

39′ ο Μπελαβράκης με ωραία κάθετη πάσα στον Καλλιμάνη, βγήκε μόνος απέναντι στον Κεφάλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας της Ρόδου για το 1-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου στον διαιτητή για το γκολ του Αστέρα Βάρης καθώς υποστήριξαν πως και πάλι ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο διαιτητής και ο βοηθός του δεν άλλαξαν γνώμη και έστειλαν τους παίκτες του Αφάντου στη σέντρα.  

40′ ο Μπάρα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και όντας ανενόχλητος απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε το 1 – 4 με ωραίο πλασέ προσθέτοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. 

42′ ο… χορός των τερμάτων συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους αυτή τη φορά να βρίσκουν δίχτυα με τον Αθανασίου έπειτα το κόρνερ του εκτέλεσε ο Κιοσέογλου και μείωσε σε 2-4.

43’ τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Σπάχιου να μην μπορεί να μειώσει από πλεονεκτική θέση.

47′ ο Φερεντίνος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

57′ ο Μακρυδημήτρης πλάσαρε αδύναμα στην αγκαλιά του Μαρινάκη μετά από σέντρα του Χατζησάββα.

62′ έπειτα από σέντρα του Μπελαβράκη και αδράνεια στην άμυνα της Α.Ε.Ρ.Α. , ο Καλλιμάνης δε δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει για το 2 – 5 πετυχαίνοντας “καρέ” τερμάτων. 

73′ έπειτα από σέντρα του Μπάκα και πάσα με το στήθος του Μάγγου, ο Μπάρα με εύστοχο πλασέ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-6 για τον Αστέρα Βάρης.

 

Διαιτητής:

Παναγιώτης Κουρέλλης (Αθηνών)

Boηθοί:

Θεόδωρος Γαλάνης(Αθηνών)

Θανάσης Κουρκουνάσιος(Πειραιά)

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Ρ.Α. (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφάλας, Κορλός(46′ Σταματούλας), Τομόρι, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Ρούσσος, Αρφαράς(82′ Πελαρδής), Κιοσέογλου(76′ Γιατσιάτσιος), Σπαχιού(62′ Φυλακούρης), Λυκοπάντης(46′ Χατζησάββας), Φερεντίνος

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάζης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Ερρίκος, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούλιας(60′ Μπεχάρι), Μπάρα(82′ Γκέργκι), Μπελαβράκης(68′ Μπάκας), Χριστίνης(60′ Νιούμαν), Καλλιμάνης

1η αγωνιστική

Α.Ε.Ρ.Α.- Ελλάς Σύρου 1-0
Ηλυσιακός- Αστέρας Βάρης 1-0

Ρεπό: Αετός Λουτρών & Πυθαγόρας Σάμου

 

2η αγωνιστική

Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός 0-1

Αετός Λουτρών -Πυθαγόρας Σάμου 4-0

Ρεπό: Αστέρας Βάρης & Α.Ε.Ρ.Α

 

3η αγωνιστική

Α.Ε.Ρ.Α-Πυθαγόρας Σάμου 6-1

Αετός Λουτρών -Ηλυσιακός 0-3

Ρεπό: Ελλάς Σύρου & Αστέρας Βάρης

 

4η αγωνιστική

Ελλάς Σύρου-Αετός Λουτρών 1-0

ΑΕΡΑ-Αστέρας Βάρης 2-6

Ρεπό: Πυθαγόρας-Ηλυσιακός

 

 ΘΕΣΗ

 ΟΜΑΔΑ

 ΤΕΡΜΑΤΑ

 ΑΓΩΝΕΣ

 ΒΑΘΜΟΙ

1

Ηλυσιακός

5-0

3

9

2

Α.Ε.Ρ Αφάντου

9-7

3

6

3

Αστέρας Βάρης

6-3

2

3

4

Ελλάς Σύρου

1-2

3

3

4

Αετός Λουτρών

4-4

3

3

6

Πυθαγόρας Σάμου

1-10

2

0

 

5η αγωνιστική-Τετάρτη 31 Μαϊου

Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου

Ηλυσιακός-ΑΕΡΑ

Ρεπό: Αστέρας Βάρης & Αετός Λουτρών

 

6η αγωνιστική-Κυριακή 4 Ιουνίου

Αετός Λουτρών-ΑΕΡΑ

Αστέρας Βάρης-Πυθαγόρας

Ρεπό: Ηλυσιακός & Ελλάς Σύρου

 

7η αγωνιστική-Κυριακή 11 Ιουνίου

Ελλάς-Αστέρας Βάρης

Πυθαγόρας-Ηλυσιακός

Ρεπό: ΑΕΡΑ & Αετός Λουτρών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου αποχώρησε εμπρόθεσμα από την διοργάνωση οπότε δεν μηδενίζεται. Κάθε αγωνιστική δυο ομάδες έχουν ρεπό.