Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός των πρωταθλητών Κυκλάδων ενόψει Γ’ Εθνικής

Δύο ακόμη παίκτες στο ρόστερ της Ελλάς Σύρου

  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2023 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, καθώς η διοίκηση μετά την συμπλήρωση του… παζλ στο τεχνικό επιτελείο, θέλει να κλείσει και τις ανοικτές υποθέσει ς στο ρόστερ.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβας και μέλη της διοίκησης βρίσκονται σε ανοικτή… γραμμή με τον τεχνικό κ. Χριστοφιλέα, ο οποίος «σκανάρει» τους παίκτες που ενδιαφέρουν το κυκλαδίτικο σωματείο. Η Γ’ Εθνική θέλει αθλητές με εμπειρία, αλλά και με ποιότητα. Από το ρόστερ της σεζόν 2022-23, θα παραμείνουν λίγοι ποδοσφαιριστές, επομένως τα κενά που θα μείνουν είναι αρκετά.

Τώρα, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό η Ελλάς Σύρου μετά την οριστική συμφωνία με τον Αντώνη Μάγκα, βρίσκεται μία ανάσα κι από ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τα έχει βρει σε όλα με τους Στέφανο Κασάπη και τον Στέφανο Πλαστουργό.

Ο κ. Χριστοφιλέας έχει δώσει το δικό του ΟΚ και απομένουν μόνο τα τυπικά και να ανακοινωθούν και επίσημα από την Ελλάς Σύρου.

Ο Στέφανος Κασάπης είναι 22 χρονών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μεγάλωσε στο Βέλγιο αγωνιζόμενος στις υποδομές της Άντερλεχτ, ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως οι Παλληνιακός και Γ.Σ Καισαριανής.

 

Ο Διονύσης Πλαστουργός είναι αρκετά γνωστός στις Κυκλάδες καθώς έχει περάσει με επιτυχία από την ομάδα της Νάξου τον Πανναξιακό. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει περάσει από τους  Πανηλειακό, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Τηλυκράτη Λευκάδας και Πανναξιακό.