Άρχισαν οι συζητήσεις με παίκτες από το περσινό ρόστερ με τους οποίους η διοίκηση επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας τους

Παρέμεινε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στην Ελλάς Σύρου

Σε δύο σημαντικές κινήσεις  προχώρησε η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλου και τον Γιώργο Οικονομόπουλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν από τους αθλητές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία. Οικονομόπουλος και Παπαδόπουλος θα παραμείνουν κάτοικοι Σύρου, καθώς ήταν ικανοποιημένη με την έως τώρα συνεργασία με την διοίκηση της Ελλάς. 
Ο Παπαδόπουλους είναι ένας αξιόλογος τερματοφύλακας και η Ελλάς Σύρου μπορεί να τον εμπιστευτεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στα μπαράζ ανόδου ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε σπουδαία πράγματα, καθώς ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν από τη γενική εικόνα της ομάδας.
Από την πλευρά του, ο Οικονομόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και μετά τις απαραίτητες συζητήσεις συμφώνησε με τη διοίκηση της Ελλάς Σύρου.  Ο Οικονομόπουλος είναι ένας αθλητής που μπορεί να σταθεί κι αυτός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι αμυντικές του ικανότητες είναι γνωστές και το μόνο που απομένει είναι να μαθευτεί από ποιους θα πλαισιωθεί.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, αφού με κάποιους θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της. Όπως όλα δείχνουν, στην ομάδα θα παραμείνουν ο Μπακατσέλος, ο Παυλόπουλος, ο Κολιάκος, ο Παράβαλος, αλλά και ο νεαρός Νομικός.
Επίσης, έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα από ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν σε άλλη Συριανή ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο, όμως θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε αν τελικά προχωρήσουν οι συζητήσεις.
Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ομάδας της Σύρου θα πρέπει να… κοιτάξει εντός νησιού για παίκτες που μπορούν να αγωνισθούν ή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί. Υπάρχουν λίγες αλλά αξιόλογες περιπτώσεις που η Ελλάς Σύρου θα μπορούσε να τους δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική. 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την παραμονή Παπαδόπουλου

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή χρονιά και θα αποτελέσει το τερματοφύλακα μας και φέτος στον δύσκολο δρόμο της Γ Εθνικής.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στον Αμπελωνιακό στην Γ΄ Εθνική, ενώ παράλληλα είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας. Μετά ακολούθησαν ομάδες όπως οι Εορδαϊκός, Ερμής Αμυνταίου, Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα, Φωκικός, Απόλλων Παραλιμνίου, Πανναξιακός και Άρης Σκάλας. Από τις 17 Ιανουαρίου του 2022 ανήκει επίσημα στην ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε ξανά στην Σύρο και τη νέα σεζόν.

 

Η ανακοίνωση για την συμφωνία με τον Οικονομόπουλος

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονομόπουλο. Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να κρατήσουμε  στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 (30 χρονών) ο Γιώργος Οικονομόπουλος έχει περάσει από τον Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ παράλληλα στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως οι Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου».