Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της Σίφνου

  • Τετάρτη, 9 Αυγούστου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 9 Αυγ. 2023 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον δρόμο της αναβάθμισης μπαίνει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Σίφνου, μετά και την έγκριση της μελέτης από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Να σημειώσουμε εδώ πως το γήπεδο της Σίφνου δόθηκε σε χρήση το 2013, ωστόσο από τότε μέχρι και σήμερα υπήρχαν πάγια αιτήματα για βελτιωτικά έργα στον συγκεκριμένο έργο.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά την απόφαση που πάρθηκε στο γήπεδο θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές κι έτσι η όψη του θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Τα έργα που προβλέπονται στη μελέτη είναι:

  1. Κατασκευή αποδυτηρίων αθλητών, διαιτητών και ιατρείο
  2. Τοποθέτηση περίφραξης
  3. Κατασκευή κερκίδας θεατών
  4. Εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα τύπου LED
  5. Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου
  6. Διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και της οδού που οδηγεί σε αυτό
  7. Κατασκευή WC ανδρών – γυναικών καθώς και WC για ΑμεΑ

Μαρία Ναδάλη: «Είμαστε στην τελική ευθεία»

Η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη μετά την υπογραφή της μελέτης με ανακοίνωσή της εξέφρασε την ικανοποίησή της και ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν, προκειμένου να έρθει η έγκριση από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής της Περιφερειακής Ενότητας Σύρου.

«Καθώς βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου και σε συνεχή εγρήγορση για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών, έρχονται τα αποτελέσματα μιας συστηματικής προσπάθειας να ενδυναμώσουν τον αγώνα μας!
Με πολλή χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε την έγκριση από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής της Περιφερειακής Ενότητας Σύρου της μελέτης για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Θόλο!
Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για όλα τα βήματα που έγιναν με επιμονή, υπομονή και συνέπεια, προκειμένου να φτάσουμε σε αυτήν την θετική έκβαση, με πρώτο βήμα τη σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου (Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεου), του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βρύσης πατ. Ιωαννίκιου Λαμπρινού Ιωαννικιος Λαμπρινος και του Ηγουμενοσυμβουλίου.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνδρομή τους τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της ΠΝΑ, Ανδρέα Καλόγηρο, Γιάννη Χουζούρη, Νίκο Κοράκη και Γιώργο Μαυράκη. Επίσης του Γιώργος Χατζημάρκο και Γιώργο Λεονταρίτη. Ήταν κοινή απόφαση να κάνουμε όλα όσα χρειάζονται, χωρίς φειδώ κόπου και χρόνου, για ένα έργο τόσο σημαντικό για την ομάδα, τη νεολαία και τα παιδιά του νησιού μας! Και είμαστε στην τελική ευθεία».

Από την πλευρά του ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε για το έργο αναβάθμισης του γηπέδου της Σίφνου.

«Συνεχίζουμε τα έργα μέσα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που έγινε ποτέ στις Κυκλάδες. Στόχος μας κι επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε κίνητρο στη νεολαία των νησιών μας με την κατασκευή ελκυστικών αθλητικών εγκαταστάσεων».

Ετικέτες: