Ο Νέος Α.Ο. Σύρου νίκησε τη Μύκονο με 4-1 για την Κ14

  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2023 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 23 Οκτ. 2023 - 7:28
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ανωτερότητα του επιβεβαίωσε εντός αγωνιστικού χώρου ο Νέος Α.Ο. Σύρου, όπου και επικράτησε με 4-1 του Α.Ο. Μυκόνου. Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη ήταν καλύτερη κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους στο 18’ με τον Χαραρά. Στο 31’ ο Μάρκος Ρούσσος με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για μία σημαντική νίκη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 και τους γηπεδούχους να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι με το ωραίο πλασέ του Καλλίγερου στο 34’ έκαναν το 3-0 και βάση της εικόνας τους έδειχναν πως δεν θα δυσκολεύονταν να φτάσουν στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι με ωραίο απευθείας φάουλ του Πρέκα μείωσαν σε 1-3 και έβαλαν προς στιγμήν δύσκολα στους γηπεδούχους. Ο Κωνσταντίνος Ζαχαρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Νέο Α.Ο. Σύρου.

 

Νέος Α.Ο. Σύρου – Α.Ο. Μυκόνου 3-1

Διαιτητής: Φραγκογιάννη, Βοηθοί: Καλόγερας-Βαρθαλίτης

Νέος Α.Ο.Σ (Ξενικάκης): Τάνταλος, Μπόλμπασης, Αρακάς, Ρούσσος, Καλλιγέρης, Πρίντεζης, Καραπάνος, Διατσιδης Κ, Διατσίδης Γ, Ζαχαρίου, Χαραράς

Μουράτι, Καραμπακάκης, Μαρατζίδης, Τασόπουλος, Βάλβης, Κόκκαλης

Α.Ο Μυκόνου (Μπαλής): Ντάτσι, Αμοιρίδης, Πολίτογλου, Παπακωνσταντίνου, Λεράι, Κεφαλάς, Πρέκας, Χότζα, Ντόκο, Βαρβούνης, Κωλλέτης

Μητράι, Κυπραίος, Δημητσάντος, Κωστίμπας, Μανδηλαράς, Λάμπρο, Ντραγκοτι