Νίκη – πρόκριση της Μυκόνου μέσα στην Τήνο

  • Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 16 Νοε. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Α.Ε. Μυκόνου μετά το 0-4 επί του ΠΑΣ Τήνου. Το συγκρότημα του Μάκη Πούλου ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην νίκη - πρόκριση. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σταθούν όσο καλύτερα μπορούσαν, όμως έπεσαν πάνω σε μία δυνατή ομάδα.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης,  όπως αναφέρουμε παραπάνω, η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη και μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κελαδίτη και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 στο ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Μυκονιάτες μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 48’ να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Παπαθανασίου. Στο 56’ ο Πάγια με νέα καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του και η Μύκονος ταυτόχρονα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Πινέιρο με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από τον Γιαννόπουλο.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως τόσο ο ΠΑΣ Τήνου, όσο και η Α.Ε. Μυκόνου παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς μικρούς σε ηλικία αθλητές. Οι δύο προπονητές θέλησαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από την ακαδημία και ταυτόχρονα μέσα από τον αγώνα αυτόν να αποκτήσουν εμπειρίες για τη συνέχεια.

Τέλος, να σημειώσουμε εδώ πως την ερχόμενη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου (12:00) στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΣ Τήνου – Α.Ε. Μυκόνου 0-4

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Βαρδακαστάνη και Παπαγεωργίου

ΠΑΣ Τήνου (Μάλιος): Κελαδίτης (80' Χύσα), Λούβαρης (58' Μυλώνας), Γιαννόπουλος, Αρμακόλας, Ζαλώνης, Καρδαμίτσης, Δαρμής, Σουράνης (80' Γιαννόπουλος), Κάτσα (80' Νάκα), Βιδάλης

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Φαρμάκης (89' Τόλιας), Κουτρούτσος, Μπαϊρακτάρη, Ιωσηφίδης, Κατσούλης, Πάγια (89' Μιχάσι), Γιαννόπουλος, Παπθανασίου, Μπουτσάι, Πινέιρο (66' Ρουστέμι Α.), Ρουστέμι (46' Μπάλα)