Με στόχο τη νίκη θα ταξιδέψει η Ελλάς στο Μεσολόγγι

  • Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 17 Νοε. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Εκτός έδρας δοκιμασία για την Ελλάς Σύρου, η οποία αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι με στόχο τη νίκη. Αυτό γιατί ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας της Σύρου βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, μετά την εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Εράνης Φιλιατρών, θέλει μόνο τους βαθμούς της νίκης, ώστε να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα. Οι Συριανοί βρίσκονται στην 10 θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς, ενώ με νίκη μπορεί να κάνει μεγάλο άλμα στη βαθμολογία. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Ελλάς να διατηρήσει το καλό της πρόσωπο και ταυτόχρονα να καταφέρει να βρει δίχτυα σε εκτός έδρας αγώνα. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες ήταν καλύτερη στην Κόρινθο, δημιούργησε μισή ντουζίνα ευκαιρίες, ωστόσο στο τέλος ηττήθηκε από τους γηπεδούχους με 1-0.

Από εκεί και πέρα, την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα έχει η Μύκονος, η οποία την Κυριακή στις 11:00 θα φιλοξενήσει τον Πανελευσινιακό. Ο αγώνας της Μυκόνου βέβαια έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ότι της Ελλάς, καθώς το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου θα υποδεχθεί μία ομάδα, που έχει μόλις έναν βαθμό λιγότερο. Το συγκρότημα από την Ελευσίνα έχει 16 πόντους, ενώ η Μύκονος έχει 17 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση.

Τέλος, ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικης 
 

ΑΕ Μυκόνου – Πανελευσινιακός: Πατεράκης, Κατελανάκης-Βλατάκης (Αθηνών)

ΠΑΣ Κόριθνος – Θύελλα Ραφήνας: Τσαμούρης, Καραμπέτσος-Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

ΑΕΡ Αφάντου – ΠΑΟ Βάρδας: Λαθύρης, Πουλόπουλος-Παπαδάμ (Πειραιώς)

Εράνη Φιλιατρών  – Παναργειακός: Οικονόμου, Γαλάνης-Δριβήλας (Αχαΐας)

Αστέρας Βάρης  – ΑΣ Ρόδος: Παναγιωτάρας, Μαρκαντωνάτος-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΑΕ Μεσολογγίου  – Ελλάς Σύρου: Κεφιλής, Κλεπετσάνης-Οικονόμου (Κορίνθου)

Ιάλυσος – ΑΟ Πυλίου: Σ. Νικολάου, Τζάνης-Παπαηλίας (Αθηνών)

ΑΕ Ερμιονίδας – Βύζας Μεγάρων: Καπίρης, Τράντας-Γαλάνης (Αθηνών)

Μαρκό – Παναιγιάλειος: Τουλούμης, Ντόβολης (Εύβοιας)-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)