Επιβλητική νίκη του Αίαντα Σύρου επί της Α.Ε. Μυκόνου με 3-0

Ο Αίαντας Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Κ18, καθώς επικράτησε με 3-0 επί της Α.Ε. Μυκόνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα δεν έχασε τον ρυθμό της ακόμη κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξακολούθησε να ελέγχει πλήρως τον αγώνα.

Αίαντας και Α.Ε. Μυκόνου επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά πως στις Κυκλάδες υπάρχουν παιδιά με πλούσιο ταλέντο, αφού και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίες στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Αίαντας Σύρου όπως αναφέρουμε παραπάνω μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πριν ακόμη συμπληρωθούν 10 λεπτά (8’) κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καλλίγερο. Ο επιθετικός του Αίαντα Σύρου μετά από ωραία συνεργασία μεταξύ των συμπαικτών του βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τόλια και με πλασέ ένα έκανε το 1-0.

Το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και ο Αίαντας Σύρου πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 50’ έκαναν το 2-0 πάλι με τον Καλλίγερο.

Οι ισορροπίες άλλαξαν λίγο αργότερα, μιας και οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βλαχάκης από τον «άρχοντα» του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την αριθμητική τους υπεροχή προσπάθησαν να πιέσουν για την μείωση του σκορ, όμως ο ανίκητος Κορφιάτης, όποτε χρειάστηκε, απέκρουε με εντυπωσιακό τρόπο τις ευκαιρίες της Μυκόνου.

Όσο ο χρόνος περνούσε, οι γηπεδούχοι και πάλι έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 87’ ο Βιάλντο να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τον Αίαντα Σύρου.

 

Αίαντας Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 3-0

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσος Ι. και Γρυπάρης

Αιάντας Σύρος (Ραμπαβίλας): Κορφιάτης, Ψαρρός, Γιατσίδης, Καπέλλας, Ρούσσος, Αρώνης, Βλάχακης, Καλογεράς, Καμπάνης, Νομικός, Μιχάλοβιτς

Αγωνίστηκαν και οι: Βιάλντο, Συκούρτης, Στεφάνου, Αρένας, Τρόκα, Χαϊντίνι, Αρακάς

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας, Μπάλα, Σπαχίγια, Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος, Μιχάσι, Ρουστέμι Α., Ρουστέμι Δ., Δακτυλίδης, Μπουτσάι, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαϊράμι, Παπαδημητρίου, Πετάι, Σεράνι, Ντρέου, Χανιώτης, Κωτσέλης, Παχατουρίδης, Ροζάνι