Νίκησε τον Ανδριακό και πήρε πλεονέκτημα πρόκρισης ο Πάγος

  • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 4 Δεκ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Νίκη που τον βάζει για καλά στο… κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, σημείωσε ο Πάγος. Το συγκρότημα του Χρήστου Ζαχαρίου επικράτησε στην Άνδρο επί της τοπικής ομάδας με 2-4 κι έφτασε τους 12 βαθμούς. Ο Ανδριακός σε τρεις αναμετρήσεις παρέμεινε στους τρεις και πλέον για να αλλάξει η κατάσταση στις δύο πρώτες θέσεις θα πρέπει να έρθουν τα πάνω… κάτω.

Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα η μία απέναντι στην άλλη.

Τώρα στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Πάγος είχε τις λεπτομέρειες με το μέρος του και κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη. Αυτό γιατί και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας Συριανός, αλλά και η αστοχία των παικτών του Ανδριακού στέρησαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ με τον Ρηγούτσο. Ο Πάγος πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-1, ενώ ο Ανδριακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 55’ με τον Κουλούρη. Ο Μάρκος Πρίντεζης έβαλε και πάλι τον Πάγο μπροστά στο σκορ στο 63’. Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση, καθώς στο 72’ ο Κυριακίδης έκανε το 2-2. Ο Αργυρός στο 80’ έκανε το 2-3 και ο  Ρηγούτσος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 85’, διαμόρφωσε το τελικό 2-4 για τον Πάγο.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, καθώς για τον Ανδριακό  με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Κουλούρης στο 57’ και στο 90’ ο Σκορδίλης για λογαριασμό του Πάγου.

Ανδριακός: Παπουτσής, Χαλάς, Γκιονάι, Ρούτσι, Μήλας, Ζαννάκης Β, Rethi, Τσορτανίδης, Κουλούρης, Κουρέτα, Σκανδάλης

Τηνιακός, Ψαριανός, Κυριακίδης, Κρίτης, Μωράκης, Καλαδάμης, Ζαννάκης Γ-Χ, Αράπι, Χαχάνι

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Σπανός, Αργυρός, Μαραγκός, Σαμιωτάκης, Σκορδίλης, Ρούσσος, Ξανθάκης, Καπέλλας, Πρίντεζης, Ρηγούτσος

Δεσινιώτης, Μπαλόπητας, Νομικός, Ρούσσος Κ, Ζαφείρας, Πρίφτι, Ρούσσος, Βουτσίνος, Μπάιλας