Με νίκη ολοκλήρωσε το 20223 η Ελλάς Σύρου η οποία επικράτησε του Παμβουπρασιακού με 0-2

Ονειρικά κλείνει η χρονιά για τους Συριανούς

Μία ακόμη νίκη σημείωσε η Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του ΠΑΟ Βάρδα. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ήταν καλύτερη κι έφτασε δίκαια στη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Οι Συριανοί, που πλέον έχουν εδραιωθεί σε θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν αποδείξει πως είναι μία από τις καλές ομάδες του ομίλου.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι Συριανοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟ Βάρδας αν και ήθελε το παιχνίδι, προσπάθησε να σταθεί απέναντι στην Ελλάς, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είναι μία κλάση ανώτεροι.

Ο Πρεβεζιάνος στο 23’ μετά την  ωραία σέντρα του Μηνά άνοιξε το σκορ και ο δεύτερος στο 62’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την Ελλάς Σύρου.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Λαντίκας στο 77’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στα λεπτά που ακολούθησαν η Ελλάς, αν και με παίκτη λιγότερο, δεν απειλήθηκε και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Ελλάς Σύρου έβγαλε μεγάλη επιτυχία μία δύσκολη τετράδα αγώνων (με τρία εκτός έδρας ματς), καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

7’ πολύ καλή στιγμή για την ομάδα της Σύρου με το σουτ του Κόντσι. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΠΑΟ Βάρδας.

17’ ο Βορύλλας με υπερένταση έβγαλε το σουτ του Κόντσι μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

23’ (0-1) ο Περικλής Μηνάς με ωραία σέντρα βρήκε τον Πρεβεζιάνος και ο δεύτερος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτα του Βορύλλα.

60’ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ζάχι βρήκε με ωραία πάσα στον Μηνά και ο δεύτερος με σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κοτσώνη.

62’ ο Μηνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κοτσώνη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2 για την Ελλάς Σύρου.

70’ ο Βορύλλας με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Μηνά, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

71’ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μουλαρά πέρασε η μπάλα στο σουτ του Μπίσα.

77’ με παίκτη λιγότερο η Ελλάς Σύρου η οποία είδε τον Λαντίκα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου, έπειτα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον διαιτητή του αγώνα

ΠΑΟ Βάρδας – Ελλάς Σύρου 0-2

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Τρομπούκης, Κούστα, Μικελάτος, Μπίσα, Κ. Τσεκούρας, Δουλαβέρης (90′ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης.

Ελλάς: Μουλαράς, Ζαφείρης, Μούντριχας (85′ Ρούσσος), Μπόσιο, Πρεβεζιάνος (92′ Συριανός), Καρντόσο (92′ Κουκούλας), Μηνάς, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (73′ Λαντίκας).