Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κυκλάδες και Σάμος για το Κ14

  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιαν. 2024 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος η ΕΠΣ Σάμου και η ΕΠΣ Κυκλάδων για την κατηγορία της Κ14. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μέχρι το 50’ την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο σημείο, όμως, εκείνο η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μουστάκης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Να σημειώσουμε εδώ πως η ΕΠΣ Σάμου άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Λιόντα με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 22’ ο Ορφανός έφερε το ματς στα ίσα. Οι Κυκλαδίτες, όπως αναφέρουμε παραπάνω, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, όμως δεν αξιοποίησαν την υπεροχή τους.

Από την πλευρά της, η ΕΠΣ Σάμου στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στις δύο ευκαιρίες που είχε.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

2’ οι Κυκλάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στα δημιούργησαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με το σουτ να περνά δίπλα από το δοκάρι του Μαργαρώνη.

8’ ο Μπελούκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ

14’ ο Λιόντας βρέθηκε στην περιοχή και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον Μουστάκη, ανοίγοντας το σκορ για την ΕΠΣ Σάμου 1-0.

20’ ο Μπελούκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Μαργαρώνης έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα μακριά από την εστία του.

22’ ο Ορφανός μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μαργαρώνη με ωραίο πλασέ και ισοφάρισε για την ΕΠΣ Κυκλάδων σε 1-1.

35’η Σάμος έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά μετά από παρέμβαση αμυντικού των Κυκλάδων, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

43’ο Τσαχπίνης αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, δεν έκανε το σουτ όπως θα ήθελε και ο Μαργαρώνης απέκρουσε χωρίς δυσκολία.

50’ με παίκτη λιγότερη έμεινε η ΕΠΣ Κυκλάδων μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μουστάκης. 

52’ καλή στιγμή για την ΕΠΣ Σάμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

81’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο φινάλε του αγώνα με τον Κοιλιακούδη να σώζει τις Κυκλάδες. 

 

ΕΠΣ Σάμου – ΕΠΣ Κυκλάδων (Κ14) 1-1

ΕΠΣ Σάμου: Μαργαρώνης, Ρούστας, Κωτανίδης (75' Βαλωμένος) Σταυράκης, Πάπα (48' Κουμάσης), Δεμερτζής, Βούρος, Παπανικολάου (62' Παναγιώτου), Λιόντας, Μιχαλένας (41' Δεμέλης), Σταυράκης.

Αναπληρωματικοί: Λίκο, Κουντουπης, Μπογκντάνι, Τσουρής, Πλυτάς

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μουστάκης, Ζαχαρίου, Πρέκας (75' Μέσι), Βελαλόπουλος, Μαρουδης, Μπουντούρης, Ορφανός, Τσαχπίνης (51' Κοιλιακούδης), Μπελούκης, Καρούσης (67' Βαλέτας), Καπέλας.

Αναπληρωματικοί: Σιδερής, Βασιλάκης, Φουστέρης, Μουστάκας

Ετικέτες: