Η ομάδα του Παναγιώτη Τσούκου επικράτησε με 1-0 του Νέου Α.Ο. Σύρου και κατέκτησε τη δεύτερη προνομιούχο θέση

Πρόκριση στο φινάλε για τους Κανονιέρηδες

Οι Κανονιέρηδες ήταν οι μεγάλοι νικητές στο τοπικό ντέρμπι της Σύρου, επικρατώντας της ομάδας του Ηλία Ξεκινάκη με 1-0. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο νικητής θα εξασφάλιζε τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου και θα αποκτούσε το δικαίωμα να αγωνισθεί σε αγώνες μπαράζ για το τελευταίο εισιτήριο του final four  για την Κ14.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ο Νέος Α.Ο. Σύρου ουσιαστικά έπαιζε για δύο αποτελέσματα, αφού του αρκούσε και η ισοπαλία. Οι Κανονιέρηδες ήταν  αποφασισμένοι, έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με πάθος και δίκαια έφτασαν στη νίκη με 1-0. Βέβαια, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αρκετές απουσίες στο παιχνίδι, καθώς  Πρτίντεζης, Διατσίδης Γ., Χαραράς και Καλιγέρης δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν… ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος του. Τα πάντα κρίθηκαν  στις λεπτομέρειες, μιας και οι Κανονιέρηδες είχαν την ουσία και έφτασαν στην επίτευξη ενός τέρματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 56’ από τον Σιδέρη. Οι τυπικά γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη ένα τέρμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε από τον κ. Ζαράνη ως οφσάιντ.

 

Κανονιέρηδες Σύρου – Νέος Α.Ο. Σύρου 1-0

Διαιτητής: Ζαράνης, Βοηθοί: Ζουγανέλης-Φραγκογιάννη

Κανονιέρηδες (Τσούκος): Πρίντεζης, Σάμιος, Σουέρεφ, Σαργολόγος, Τσούκου, Βουτσίνος, Σίδερης, Σλοβάρι, Ρηγούτσος, Μπαρμπούνης, Καραγιάννη

Ξανθάκης, Ρούσσος Α, Ρούσσος Δ, Γάγκος, Ιονάσκου, Ρούσσος, Μακρυωνίτης

Νέος Α.Ο.Σ (Ξενικάκης): Τάνταλος, Καραμπακάκης, Κόκκαλης, Δαρζέντας, Ρούσσος, Διατσίδης, Καραπάνος, Μπόλπμπασης, Ζαχαρίου, Τασόπουλος, Βάλβης

Μουράτι, Αρακάς, Βάλβης

 

Βαθμολογία Κ14

1ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

21

10

6

3

1

20

8

2.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

16

10

4

4

2

16

13

3.

ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

15

10

5

0

5

16

16

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

14

10

4

2

4

16

15

5.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

12

10

3

3

4

19

23

6.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

6

10

2

0

8

13

25