Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 3-1 για την 30η αγωνιστική και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Νίκησε τον Παναιγιάλειο και μένει και μαθηματικά στην Γ’ Εθνική

Η Ελλάς Σύρου νίκησε με 3-1 τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, “κλειδώνοντας” και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έπαιξε όπως πάντα, ήταν καλύτερη κι έφτασε δίκαια στην εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Στο γήπεδο της Σύρου, αν και ήταν μέρα κι ώρα που επέτρεπε στον κόσμο να έρθει και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών της Ελλάς, η προσέλευση δεν ήταν ικανοποιητική, καθώς μετά βίας ξεπέρασαν τους 250 φιλάθλους. Στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων βρέθηκαν και λίγοι φίλοι της ομάδας του Παναιγιάλειου, οι οποίοι δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα, τραγουδώντας συνεχώς για τους φιλοξενούμενους.

 

Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

7’ ο Παπαδόπουλος με υπερένταση αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στο σουτ του Τρέσα.

12’ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε με το σουτ του Μελισσόπουλου, όμως ο Παπαδόπουλος χωρίς πρόβλημα απέκρουσε τη μπάλα.

18΄ο Κασάπης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παναιγιάλειου.

23’  χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος στο σουτ του Μελισσόπουλου.

28’ ο Ζάχι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 1-0.

34’ οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση, καθώς ο Μακρης μετά από σέντρα του Λουκά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπδόπουλου, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

55’ στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιγιάλειου σταμάτησε τη μπάλα στο σουτ του Κασάπη.

82’ μία ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ του Μηνά. Ο Παπαδόπουλος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε.

91’ ο Περικλής Μηνάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου, βάζοντας την Ελλάς Σύρου και πάλι μπροστά στο σκορ (2-1).

94’ ο Μελισσόπουλος με ωραία κεφαλιά έπειτα την σέντρα ακριβείας του Μηνά από τα 30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους.

 

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασάπης (85’ Ρούσσος), Πρεβεζιάνος (80’ Λαντίκας), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (60’ Παράβαλος).

 

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (79’ Πίσπας), Κοτσοκόλος, Μακρής, Τσίπρας, Σανδραβέλης, Λουκάς, Τρέσα, Βασιλτσής (72’ Κήτος).

Ετικέτες: