Στο Final Four της Κ16 προκρίθηκε ο Αίαντας Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου ήταν ανώτερος και πήρε δίκαια το εισιτήριο για το Final Four του Κ16. Η ομάδα των Φωτεινιά - Ρούσσου ήταν καλύτερη κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Καμαρίου. Το παιχνίδι μπαράζ μεταξύ των δύο αυτών ομάδων πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς.

Ο Αίαντας, να τονίσουμε εδώ, πως συμπλήρωσε την τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Κ16. Οι ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση είναι ο Πανθηραϊκός, η Α.Ε. Μυκόνου, ο Α.Ο. Πάρου, αλλά και ο Αίαντας Σύρου.

Ο Αίαντας που μπήκε καλύτερα κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητά του αυτή με γκολ στο 28’, όταν ο Μωραΐτης με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Βλάχος στο 72’ έκανε το 2-0, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Στεφάνου.

Αίαντας Σύρου – Θύελλα Καμαρίου 3-0

Διαιτητής: Δανιήλ | Βοηθοί: Ρούσσου, Βακόνδιος

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Ντουκάτος, Σιτσούνης, Δρόσος, Αρακάς, Χαϊνάνι, Πετσολόκος, Μωραΐτης (77' Χαρδικος), Στεφάνου, Χαντερός (81' Μαύρος), Γκοτσάι, Σκορδίλης (53' Βλάχος)

Θύελλα Καμαρίου (Φίλων):Τσάνι, Αγκόλι (77' Τσομπάι), Σεβίτσε, Κανουσάι, Σελάμι, Πάνα, Λιγνός, Φύτρος Χ., Λέντζος (41' Χασανμπέλι), Κοιδελάι, Φύτρος Σ.

Ετικέτες: