Με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού έπαιξαν οι βετεράνοι της Μυκόνου

Τίμησαν την μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Μυκόνου βρέθηκαν αντίπαλοι στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Προοδευτικής. Ο αγώνας αυτός έγινε προκειμένου οι δύο ομάδες να τιμήσουν την μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη, ενός ανθρώπου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, υπηρετώντας για δεκαετίες τον Ολυμπιακό.

Παιχνίδια παλαιμάχων δίνουν την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία να βρεθούν ξανά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως ήταν φυσικό, πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλητές μεταξύ τους είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά να μιλήσουν και να αναπολήσουν πολλές ωραίες ιστορίες.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων υποδέχθηκε με πολλά και ζεστά λόγια τους Κυκλαδίτες.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως τον αγώνα παρακολούθησε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης και ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς.

Στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς Ολυμπιακού βρέθηκαν οι: Λουτσιάνο, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Αρβανίτης, Παχατουρίδης, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλογερόπουλος και Καλτσάς.

Με τους παλαίμαχους της Μυκόνου αγωνίστηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ΑΕ Μυκόνου Βαγγέλης Βλάχος, ενώ μεταξύ αυτών που αγωνίστηκαν ήταν και οι Ασημομύτης, Γιαβρούτας, Τζιόβας, Ξένος, Κουσαθανάς, Μπαλλής, Καρατζάς, Κρικώνης, Μαρτίνος και  Ζώνας.

Για την ιστορία και μόνο, το σκορ ήταν 5-1 υπέρ του Ολυμπιακού και για τους νικητές τα τέρματα σημείωσαν οι: Λουτσιάνο (2 γκολ), Καλύκας( 2 γκολ) και ένα ο Γεωργουδάκης. Το μοναδικό τέρμα για τη Μύκονο το σημείωσε ο Δημήτρης Μπαλλής.